Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Σε σύγχυση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ για τη πορεία του προγράμματος

Κάθε συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την πορεία του ελληνικού προγράμματος, είναι αποκαλυπτική των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και της σύγχυσης που διακατέχει τους ευρωβουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό αναφέρουν σε ανακοίνωσή του, οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την σημερινή συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο, στην οποία ο Π. Μοσκοβισί και ο Γ. Ντάισελμπλουμ ενημέρωσαν για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και τονίζουν:  Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να αμφισβητήσουν τα δεδομένα που παρουσίασαν για την ελληνική οικονομία!

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης, μη έχοντας κάτι να πει επί του θέματος, αρκέστηκε σε αναφορές για τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ν. Μαδούρο. Επίσης, η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μ. Σπυράκη, αμφισβήτησε τα δεδομένα για το πρωτογενές πλεόνασμα, κάνοντας λόγο για “μαγική εικόνα”. Επιπλέον δεν δίστασε να ισχυριστεί πως “το σύστημα Υγείας καταρρέει” και την ίδια στιγμή να ζητά αλλαγή πολιτικής που θα εφαρμοστεί από άλλη κυβέρνηση και θα βασίζεται στις “μειώσεις δαπανών”!

Στο ίδιο μήκος κύματος, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, αμφισβήτησε και αυτή με τη σειρά της τα δεδομένα αναφορικά με το πρωτογενές πλεόνασμα.

Είναι προφανής η νοσταλγία της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου στις τάξεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, ο ελληνικός λαός δεν έχει ξεχάσει τα πεπραγμένα τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here