Έβαλε σχεδόν 100 κιλά χασίς στη χώρα!

Κατά την διάρκεια της έρευνας σε λεωφορείο της διακρατικής γραμμής που εκτελούσε δρομολόγιο από τους Αγίους Σαράντα με προορισμό την Αθήνα, ανακαλύφθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 16 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 97 κιλών και 750 γραμμαρίων.

Με λεωφορείο της διακρατικής γραμμής από την Αλβανία θα γινόταν η εισαγωγή μεγάλου φορτίου χασίς στη χώρα, εντούτοις η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων είχε πληροφορηθεί ότι στο χώρο των αποσκευών υπήρχαν ναρκωτικά και το ακινητοποίησε στην εθνική οδό Κακαβιάς – Ιωαννίνων στο ύψος του Καλπακίου.

Έτσι, ο 34χρονος Αλβανός οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη, ενώ το ιδιοκτησίας αλβανικής εταιρείας λεωφορείο κατασχέθηκε μαζί με 955 ευρώ και δύο δολάρια που είχε πάνω του ο 34χρονος, την άδεια οδήγησής του και δύο κινητά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Η προανάκριση συνεχίζεται για να προσδιοριστούν οι τελικοί παραλήπτες του χασίς.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here