Η Εθνική μέσω του Ελσίνσκι στον δρόμο για την Κωνσταντινούπολη στο EuroBasket 2017

Η Γαλλία, η Φινλανδία, η Ισλανδία, η Σλοβενία και η Πολωνία είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας στον Α´ Όμιλο, όπως προέκυψαν από την κληρωτίδα ενόψει του EuroBasket 2017. Η Εθνική μας ομάδα θα δώσει τους αγώνες της α´ φάσης στο Ελσίνκι και εφόσον προκριθεί στα χιαστί ματς θα διασταυρωθεί με κάποια από τις ομάδες του Β’ Ομίλου. Η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη από τις 31 Αυγούστου έως 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι αγώνες της πρώτης φάσης θα γίνουν σε Φινλανδία (Ελσίνκι), Ισραήλ (Τελ Αβίβ), Ρουμανία (Κλουζ Ναπόκα) και Τουρκία (Κωνσταντινούπολη).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όλα δείχνουν ότι θα κοντραριστεί με τη Γαλλία για την πρώτη θέση του Ομίλου, καθώς υπερτερεί ποιοτικά έναντι των υπόλοιπων αντιπάλων, ενώ το κύριο ζητούμενο είναι ο πρώτος αγώνας τον χιαστί στη φάση των «16». Στον Β´ Όμιλο οι πιο δυνατές ομάδες είναι η Λιθουανία και η Ιταλία.

Υπενθυμίζεται ότι από κάθε όμιλο περνούν οι τέσσερις πρώτοι. Στη συνέχεια, διασταυρώνονται χιαστί οι τέσσερις πρώτοι του A´ Ομίλου με τους αντίστοιχους του B´ Ομίλου και εκείνοι του Γ´ Ομίλου με αυτούς που θα προκριθούν από το Δ´ Όμιλο.

untitled1

 

Α’ Όμιλος – Ελσίνκι

ΕΛΛΑΔΑ

Φινλανδία

Ισλανδία

Γαλλία

Σλοβενία

Πολωνία

 

Β’ Όμιλος – Τελ Αβίβ

Ισραήλ

Λιθουανία

Ιταλία

Γεωργία

Γερμανία

Ουκρανία

 

Γ’ Όμιλος – Κλουζ Ναπόκα

Ρουμανία

Ουγγαρία

Ισπανία

Τσεχία

Κροατία

Μαυροβούνιο

 

Δ’ Όμιλος – Κωνσταντινούπολη

Τουρκία

Ρωσία

Σερβία

Λετονία

Βέλγιο

Μεγάλη Βρετανία

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here