Εστιάτορας έσπασε το χέρι ελεγκτή της ΑΑΔΕ

Ιδιοκτήτης πιτσαρίας εκνευρισμένος χτύπησε πολύ δυνατά το χέρι ενός ελεγκτή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κατά τη διάρκεια ελέγχου στον Πλατανιά Μαγνησίας, με αποτέλεσμα ο δημόσιος υπάλληλος να υποστεί κάταγμα στην ωλένη.

Σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, στο κατάστημα- το οποίο είχαν «ξαναγράψει» άλλοι ελεγκτές το 2017- διαπιστώθηκαν τρεις παραβάσεις. Κατά την ώρα που ο ελεγκτής συνέτασσε το φύλλο ελέγχου, ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας τον χτύπησε στο χέρι και πέταξε μια καρέκλα στη γυναίκα ελέγκτρια που συνόδευε τον πρώτο. Αυτή απέφυγε την επίθεση, αλλά ο ελεγκτής εισήχθη στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται με κάταγμα στην ωλένη.

Ο δράστης εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Η αστυνομία που μετέβη στο κατάστημα συνέλαβε την ιδιοκτήτρια, την οποία, όμως, άφησε μετά από λίγο ελεύθερη καθώς είχε εμπλακεί στο συμβάν μόνον φραστικά.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και διαμαρτυρήθηκε ότι οι ελεγκτές του χρειάζονται αστυνομικές ενισχύσεις. Επίσης επικοινώνησε με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here