Εστίαση: «Σταματήστε τα ευχολόγια – Μας οδηγείτε στον αφανισμό»

«Επιστρεπτέα κοροϊδία». Έτσι χαρακτηρίζει η Πανελλήνια Πρωτοβουλία Εστίασης την ανακοίνωση των ποσών της επιστρεπτέας προκαταβολής 5, καταγγέλλοντας ότι κανείς δεν ασχολείται με τον κλάδο, που παραμένει κλειστός για τρίτο συνεχόμενο μήνα – και 6 συνολικά – και ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός για τη διάσωσή του.

Σε μια σκληρή ανάρτησή της στο facebook, η Πανελλήνια Πρωτοβουλία Εστίασης εκφράζει την αγωνία αλλά και την οργή των μελών της,  καταγγέλλοντας ότι ενώ ο κλάδος καταστρέφεται η κυβέρνηση περηφανεύεται για την επιτυχία εικονικών αριθμών. «Δεν βλέπετε το τσουνάμι των χιλιάδων λουκέτων και απολύσεων, ενώ αγνοείτε την αδυναμία πληρωμής των υποχρεώσεων με τις οποίες μας επιβαρύνουν οι δικές σας επιλογές» τονίζει.

«Η Κυβέρνηση μαζί με τους βουλευτές της, καθώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή της πανδημίας ζήτησαν να βάλουμε όλοι πλάτη και ο κλάδος έβαλε. Άλλο όμως πλάτη για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας  και άλλο αφανισμός και εξόντωση, στα οποία με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγείτε» υπογραμμίζει.

«Η εστίαση παραμένει αόρατη για εσάς! Έχετε πλήρη άγνοια σε σχέση με το τι συμβαίνει στην πραγματική οικονομία και δυστυχώς διασύρετε τον κλάδο. Ήρθε η ώρα να μετρήσουμε όλοι μας, εσείς και εμείς, το πολιτικό κόστος. Είναι υπόσχεση στις οικογένειες μας!» καταλήγει η Πανελλήνια Πρωτοβουλία Εστίασης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here