Παππάς: Το ΕΣΡ αποκλειστικά αρμόδιο για άδειες-Δένδιας: Θετική η δήλωση

«Ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και ευρύτερων συναινέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως της Νέας Ανεξάρτητης Αρχής, που είναι αποκλειστικά αρμόδια για τον διαγωνισμό χορήγησης αδειών», τονίζει σε δήλωση του ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής και ΜΜΕ Ν. Παππάς, σε μιά προσπάθεια να υπάρξει εκτόνωση της κρίσης και να βρεθεί η χρυσή τομή για την συγκρότηση του ΕΣΡ.

Και ω του θαύματος, ο κοινβολευτικός εκπρόσωπο; της ΝΔ Ν. Δένδιας έπιασε την ευκαιρία, χαρακτηρίζοντας θετική τη δήλωση Παππά. μετά από αυτό, αρχίζει και φαίνεται φως για θετική έκβαση της διάσκεψης των προέδρων που μετά από μικρή παράταση, συνεδριάζει στις 4 το απόγευμα.

«Το ΕΣΡ είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες» δήλωσε ο κ. Παππάς μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ. Όπως σημείωσε, «ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και ευρύτερων συναινέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως της Νέας Ανεξάρτητης Αρχής. Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα έχουμε λύση».

Δένδιας: θετική η δήλωση Παππά

Η δήλωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, ότι το ΕΣΡ είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και της νέας ανεξάρτητης Αρχής, κινείται σε θετική κατεύθυνση, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις με τον πρόεδρο της Βουλής για τη Διάσκεψη των Προέδρων.

Ο κ. Δένδιας είπε ότι θα είναι θετική και η επιλογή του κ. Κουτρομάνου για τον θεσμό του ΕΣΡ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here