Έσπασε το ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας, «Το πιο δυνατό μήνυμα συσπείρωσης»

Διαφαινόταν από τις πρώτες ημέρες της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ότι ήταν θέμα χρόνου να καταρριφθεί το ρεκόρ των 18.250 από τη σεζόν 2006-07 και έφθασε η ώρα να επιβεβαιωθεί και στην πράξη. Οι ερυθρόλευκοι έσπασαν το ρεκόρ την Τρίτη (25/8) ενημερώνοντας ότι έχουν διατεθεί 18.562 εισιτήρια διαρκείας («και συνεχίζουμε» τόνισαν) και πιστεύουν ότι πολύ σύντομα θα ξεπεράσουν τα 19.000!

Η διάθεση συνεχίζεται, ενώ όπως ενημέρωσε η Θύρα 7, στις κερκίδες των οργανωμένων οπαδών έχουν μείνει προς διάθεση ακόμα μόνο 350 εισιτήρια διαρκείας.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τον κόσμο που έσπευσε να κλείσει μόνιμη θέση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για την ανταπόκριση τους στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα συσπείρωσης και στήριξης της ομάδας μας στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Το ρεκόρ των 18.250 εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2006-2007 αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού με την ολοκλήρωση της σημερινής ημέρας οι πωλήσεις των διαρκείας έφτασαν τις 18.562! Και συνεχίζουμε!

Ολόκληρη η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ οικογένεια, ενωμένη και πανίσχυρη, γεμίζει το Καραϊσκάκη, στηρίζει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και προετοιμάζει τις επόμενες γενιές Ολυμπιακών, στο πιο ασφαλές και σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας, στο ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here