Εσωτερικά «μέτωπα» στην παράταξη Γκιρτζίκη, «φωνές» από την ΕΠΣ Λέσβου

Εσωτερικές διαμάχες και ρήξεις αρχίζουν να δημιουργούνται μεταξύ των μελών της παράταξης του Γιώργου Γκιρτζίκη, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος κατηγορεί τον ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ σχετικά με ύποπτες αποφάσεις και «πείραγμα» στη διαμόρφωση των ομίλων, για τα μπαράζ στα οποία θα έπαιζαν οι πρωταθλητές προκειμένου να κερδίσουν την άνοδο στην κατηγορία.

Η αλήθεια είναι, πως η ΕΠΟ αιφνιδίασε τους πάντες αφού αποφάσισε, η πρωταθλήτρια Λέσβου, Χίου, Σάμου ή Κυκλάδων να συμμετάσχει στον όμιλο των Ενώσεων Αν. Αττικής, Δυτ. Αττικής και Κορινθίας, αντί για τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο κ.Ψαρόπουλος κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη να διορθώσει το λάθος του, με τον δεύτερο όμως όχι μόνο να μην δέχεται να κάνει πίσω, αλλά να απαντά και μάλιστα επιθετικά, μέσω επιστολής του.

Αναλυτικά η επιστολή του Ψαρόπουλου στον Γκιρτζίκη:

«Με μεγάλη έκπληξη λάβαμε το υπ’ αριθμ 746-1-16 έγγραφό σας, με το οποίο μας καλείτε να παραβρεθούμε σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί σεις 12.1.16 για την ανάδειξη της ΕΠΣΣ που θα μετακινηθεί από τον όμιλο Αιγαίου στον 11ο όμιλο των μπαράζ ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ για την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική, σε εκτέλεσε απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠΟ που έλαβε στις 12.5.15! Ως αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Γ’ Εθνικής και ως αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΟ τότε (συμμετείχα στα περισσότερα Δ.Σ.) ουδέποτε θυμάμαι να ελήφθη τέτοια απόφαση και ειλικρινά εκπλήσσομαι αρνητικά για τον επιπόλαιο τρόπο λειτουργίας της ΕΠΟ.

Αναρωτιέμαι κ. πρόεδρε, πώς ελήφθη τέτοια απόφαση χωρίς ποτέ να ενημερωθεί η αρμόδια επιτροπή Γ’ Εθνικής, η οποία θα έπρεπε να κάνει τη σχετική εισήγηση;

Πώς είναι δυνατό να έχει ληφθεί εδώ και 10 μήνες απόφαση και να μην έχει κοινοποιηθεί σε καμία ενδιαφερόμενη ΕΠΣ;

Πώς είναι δυνατόν να πήραμε τέτοια απόφαση και πριν από λίγες ημέρες να προκηρύξαμε σαν ΕΠΟ το πρωτάθλημα ανόδου της Γ’ Εθνικής με τους ίδιους ομίλους όπως πέρσι;

Πώς είναι δυνατόν να αιφνιδιάζονται τα σωματεία των νησιωτικών ΕΠΣ με μία απόφαση τουλάχιστον περίεργη και επιπόλαια, εμφανιζόμενη χωρίς κανένας να λαμβάνει υπόψη τον προγραμματισμό που έκαναν γνωρίζοντας τα ισχύοντα με πέρυσι;

Κύριε Πρόεδρε, το λάθος ή το «ΛΑΘΟΣ» που καταγράφεται με την αιφνιδίως πρωτοεμφανιζόμενη απόφαση είναι τεράστιο! Ελπίζω να το διορθώσετε άμεσα, προλαμβάνοντας δυσάρεστες εκπλήξεις. Σε αντίθετη περίπτωση η ΕΠΣ Λέσβου, στηρίζοντας τα δικαιώματα των σωματείων της, είναι υποχρεωμένης να μην παραστεί στην κλήρωση την οποία και δεν θα αποδεχθεί, καταγγέλλοντάς την στα αθλητικά όργανα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here