Ερχεται ο Εσιέν-Ανεβαίνει επίπεδο ο Παναθηναϊκός

Ο Μάϊκλ Εσιέν έρχεται αύριο-πρωτομηνιά για να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό. Την Τρίτη θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές άνω των 2.000.000 ευρώ. Ο 32χρονος Αφρικανός μέσος με τη σπουδαία καριέρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο φέρεται πολύ ευχαριστημένος από την τροπή της υπόθεσής του, δηλώνοντας μάλιστα ανυπομονησία για το πότε θα τελειώσουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Με τον πολύπειρο Εσιέν ο Παναθηναϊκός θέλει να ανέβει επίπεδο, με στόχο πάντα τον πρωταθλητισμό και μια αξιοπρεπή πορεία στην  Ευρώπη.

Αρνήθηκε πρόταση για Καρέλη

Η γαλλική Λιλ κατέθεσε επίσημα πρόταση ύψους 2,8 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη, αλλά οι «πράσινοι» απάντησαν αρνητικά. Ο Γιάννης Αναστασίου ποντάρει πολλά στον φορμαρισμένο 23χρονο διεθνή επιθετικό, που συνεχώς βελτιώνεται. Στο πλάνο που έχει εγχειρίσει στη διοίκηση επίσης, ζητάει ενίσχυση της ομάδας  και όχι αποδυνάμωση. Βέβαια, αν οι Γάλλοι επανέλθουν με καλύτερη πρόταση, κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει. Μ’  ένα ποσό της τάξης των 3,5 εκατομμυρίων  ευρώ και άνω, μπορεί η διοίκηση του τριφυλλιού να το ξανασκεφθεί. Σε περίπτωση πώλησης του Καρέλη η πρώην ομάδα του Άμκαρ θα εισπράξει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here