ΕΣΗΕΑ: Θετική εξέλιξη η προφορική συμφωνία για την επαναλειτουργία του MEGA

 

«Η ανακοίνωση της προφορικής συμφωνίας για την επαναλειτουργία του «MEGA», παραμονές της έναρξης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, αποτελεί θετική εξέλιξη. Ωστόσο, θέτει τα εμπλεκόμενα μέρη – εκ των πραγμάτων – προ των σοβαρών ευθυνών τους. Τραπεζίτες και μετόχους. Ο στόχος είναι διπλός: Το «MEGA» να εξακολουθεί να εκπέμπει και να διατηρηθούν όλες ανεξαιρέτως οι θέσεις εργασίας με εξόφληση των δεδουλευμένων».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της για τη συμφωνία επαναλειτουργίας του MEGA,  η ΕΣΗΕΑ. Και συνεχίζει:

Χρόνος για παζάρια δεν υπάρχει πλέον. Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση θα θέσει σε κίνδυνο την προοπτική επαναλειτουργίας και το σύνολο των θέσεων εργασίας. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αναμένουμε την ολοκλήρωση της συμφωνίας, επισήμως και με υπογραφές, στο φως της ημέρας. Τα εμπλεκόμενα μέρη γνωρίζουν ότι υπάρχει ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο, το οποίο καθορίζεται από την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Οφείλουν να γνωρίζουν άπαντες, όπως και η κυβέρνηση, ότι δεν θα ανεχθούμε η αναποφασιστικότητα των τραπεζιτών  να οδηγήσει στην ανεργία 420 εργαζόμενους μαζί με τις οικογένειές τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here