ΕΣΗΕΑ: Ο ΔΟΛ άφησε απλήρωτους εν επισχέσει εργαζομένους

 

«Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η πρωτοφανής συμπεριφορά της ιδιοκτησίας και της διοίκησης του ΔΟΛ, να αφήσει απλήρωτους συναδέλφους, επειδή άσκησαν το δικαίωμα της επίσχεσης για τις αποδοχές που τους οφείλονται», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ επισημαίνει στη διοίκηση του ΔΟΛ, ότι δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση να υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ των εργαζομένων, όταν μάλιστα οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους, δίνουν καθημερινά μάχη για την ενημέρωση και με τις δικές τους δυνάμεις άνοιξαν πάλι οι εφημερίδες, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες του ΔΟΛ.

Οι εν επισχέσει εργαζόμενοι του ΔΟΛ ενημέρωσαν το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Χθες, 21 Φεβρουαρίου, εκπρόσωποι των εν επισχέσει εργαζομένων του ΔΟΛ επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και ενημέρωσαν τον Πρόεδρο και την Γενική Γραμματέα της Ένωσης για όλα όσα έχουν συμβεί έως σήμερα -μεταξύ άλλων και για την καταστρατήγηση της αρχής της ίσης μεταχείρισης μεταξύ των εργαζομένων από τη διοίκηση της Εταιρείας.

Ενημέρωσαν επίσης και για την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα (22/2) Τριμερούς Συνάντησης -εν επισχέσει, επιθεωρητής Εργασίας, εκπρόσωποι Εταιρείας- η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου στις 11:00, στα γραφεία του ΣΕΠΕ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here