ΕΡΤ: Σφοδρή σύγκρουση Αλαφογιώργου-Κοτρώτσου για το δημόσιο χρήμα

Σκληρή κόντρα με ανταλλαγές πυρών μέσω των κοινωνικών δικτύων ξέσπασε μεταξύ των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Αντώνη Αλαφογιώργου και Σεραφείμ Κοτρώτσου, η οποία είχε στο επίκεντρο το κόστος εκπομπών στην κρατική τηλεόραση.

´Ολα ξεκίνησαν όταν ο κύριος Αλαφογιώργος επιτέθηκε ονομαστικά στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, γράφοντας:

«Καλά τα λέει ο σύντροφος Κοτρώτσος. Πόσο κοστίζουν οι μικτές που παρουσιάζει στην ΕΡΤ. Ποιος τα παίρνει? πόσα το μήνα? Ερχονται ελεγκτές», έγραψε στα social media.

Ο συνάδελφός του δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση.

«Εχεις να πεις κάτι για την εκπομπή, φίλε; Καλή, κακή, μέτρια; Τα άλλα δεν με ακουμπούν και μάλλον όψιμα ασχολείσαι με τα θέματα αυτά. Στις υπηρεσίες… Κι όταν με δεις πρόσωπο με πρόσωπο να μου το πεις. Καθαρά. Υγεία εύχομαι…»

Ο Αλαφογιώργος επανήλθε με υπαιγμούς για σχέσεις Κοτρώτσου-Παππά, επισημαίνοντας ότι η διοίκηση τής ΕΡΤ απέρριψε δυο φορές δική του πρόταση για εκπομπή, επικαλούμενη το κόστος της, το οποίο όμως θα ήταν μηδαμινό, όπως σημείωσε.

«Σύντροφε Σεραφείμ έχω τα χαρτιά από τη διαύγεια. Δεύτερη πρόταση εκπομπής μου απορρίφθηκε λόγω κόστους λέει. Εσωτερική παράγωγη. μηδαμινά πράγματα. Εσύ όμως πλουσιοπάροχος. Χαιρετίσματα στον Νίκο. Εισαγγελείς μήπως ακούνε?»

Και, αποκαλώντας «Νικόλα» τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, μίλησε για τον αρχισυντάκτη πολιτικού ρεπορτάζ Φώτη Παπούλια.

«Και να μην τολμήσει ο Νικόλας να »φάει» τον Φώτη Παπούλια γιατί έρχονται χειρότερα».

Και πρόσθεσε: «Καλώ τον πρόεδρο της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία».

Αμέσως μετά επανήλθε με νέα επίθεση εναντίον τού Νίκου Παππά.

«ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜ. Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ»

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here