ΕΡΤ: Αλλαγές στο ενημερωτικό πρόγραμμα-Το αντίο της Κ. Ακριβοπούλου

 

«Με στόχο την ανανέωση του ενημερωτικού περιεχομένου της δημόσιας τηλεόρασης, πάντα στο πλαίσιο της παροχής αξιόπιστης και πλουραλιστικής ενημέρωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα, αναφέρεται σε ανακοινωση της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 05:45 έως και τις 09:45 ο Μάνος Νιφλής και ο Κώστας Αλατζάς θα παρουσιάζουν αναλυτικά την πρώτη ειδησεογραφία της ημέρας. Μαζί τους στο σχολιασμό της επικαιρότητας θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος.

Ο Νίκος Μερτζάνης θα παρουσιάζει μια νέα εκπομπή καθημερινά στις 19:00 με 21:00, εστιάζοντας στην εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η εκπομπή «Επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, συνεχίζεται κανονικά.

Η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιόλογη δημοσιογραφική δουλειά του, που ενίσχυσε την αναβάθμιση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης».

Όσον αφορά στην Κατερίνα Ακριβοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες της έχει προταθεί να κάνει καθημερινή εκπομπή μετά το τελευταίο βραδινό δελτίο.

Το αντίο της Κ. Ακριβοπούλου στον αέρα

Για εμάς σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα, είναι η τελευταία μέρα της «Δεύτερης Ματιάς» σ’ αυτή την ώρα και με αυτή τη σύνθεση«. Έτσι ξεκίνησε η τελευταία εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» στην ΕΡΤ, τουλάχιστον με αυτή τη σύνθεση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Όπως είπε η Κατερίνα Ακριβοπούλου η Δεύτερη Ματιά θα μετακινηθεί σε άλλη ώρα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, όμως η σημερινή (12/04) εκπομπή είναι η τελευταία με τον Σωτήρη Καψώχα στο πάνελ.

«Η ΕΡΤ επαναδιατάσσει, επαναδιαρθρώνει το πρόγραμμά της, κυρίως το ενημερωτικό οπότε επίκεινται αλλαγές το αμέσως επόμενο διάστημα και ως εκ τούτου, η «Δεύτερη Ματιά» θα αλλάξει ώρα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Όταν λυθούν και οι τυπικές διαδικασίες θα ανακοινωθεί ποια θα είναι η ώρα της εκπμποής», συνέχισε η Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Για να συμπληρώσει: «Όμως δεν θα είναι με την ίδια σύσταση. Ο Σωτήρης (σ.σ. Καψώχας) δεν θα είναι, δεν θα είναι πουθενά νομίζω και ο Κώστας (σ.σ. Παπαχλιμίτζος) θα είναι το πρωί. Θα μας συγχωρέσετε σήμερα και την αμηχανία και την συγκίνηση και όλα αυτά«.

Στην συνέχεια ανακοίνωσε το… τέλος από την ΕΡΤ και ο Σωτήρης Καψώχας. «Αποτελεί προσωπική και επαγγελματική επιλογή να φύγω», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Η Κατερίνα θα τραβήξει μόνη της το κουπί και ξέρει πόσο πολύ την αγαπάμε και θέλουμε να πετύχει στο νέο της εγχείρημα. Εγώ θα είμαι μαζί της, είναι πολύ διαχρονική και μακρινή φίλη».

Εκεί, η Κατερίνα Ακριβοπούλου του είπε να σταματήσει, γιατί θα έβαζε τα κλάματα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here