Ερωτευμένο ζευγάρι οι άτυχοι έφηβοι που πνίγηκαν μαζί στη Μυτιλήνη

Τραγικές λεπτομέρειες για δυο αδικοχαμένα παιδιά και τις οικογένειές τους στη Μυτιλήνη
Στις 3.30 σήμερα τα χαράματα το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν έπεσε στο λιμάνι και ενώ οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες πρόλαβαν και γλίτωσαν με τη βοήθεια περαστικών μεταναστών και ψαράδων, η 15χρονη Δήμητρα και ο 15χρονος Μάριος δεν τα κατάφεραν….
marios-dimitra

Οπως γράφει το lesvosnews.gr σε μία ωραία φωτογραφία που φιγουράρει στο προφίλ τους στο Facebook τα δύο παιδιά φιλιούνται τρυφερά και δήλωναν αγαπημένα με πάθος και έκαναν βέβαια όνειρα για τη ζωή.

Παραμονές Χριστουγέννων η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

Όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους…

Η προσωπική σελίδα των δύο παιδιών στο Facebook έχει πάρει φωτιά από τα μηνύματα των φίλων και συγγενών τους…

Το αγόρι επέβαινε στο ΙΧ με τα δύο αδέλφια του, που γλίτωσαν. Συγκεκριμένα, η παρέα των πέντε παιδιών διασκέδαζε λίγα μέτρα πριν από το σημείο του δυστυχήματος, και είχαν ξεκινήσει δηλαδή να γυρίσουν σπίτια τους μόλις λίγα λεπτά πιο πριν. Είναι άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες το ΙΧ πέρασε το κράσπεδο, έπεσε στη θάλασσα με ταχύτητα και χτυπώντας σε ένα σκάφος, βούλιαξε στο νερό

Επέβαιναν δυο 20χρονοι, ένας εκ των οποίων οδηγούσε, και πίσω κάθονταν τα τρία «μικρά», δηλαδή τρία 15χρονα παιδιά. Ο ένας 20χρονος ήταν ο μεγάλος αδελφός και πίσω κάθονταν τα δίδυμα αγόρια, τα αδέλφια του, και το κορίτσι του ενός. Δυστυχώς ο «μεγάλος’ μπόρεσε να σώσει με τη βοήθεια και άλλων, μόνο τον ένα αδελφό του….

limani-ix-7

Οι δυο 20χρονοι φαίνεται πώς  πρόλαβαν και άνοιξαν τις πόρτες του δίθυρου αυτοκινήτου, ενώ με την βοήθεια άνδρα του Λιμενικού Σώματος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα, αλλά και τριών μεταναστών που επίσης βρισκόταν εκείνη τη ώρα εκεί, προσπάθησαν να βγάλουν από το βυθισμένο αυτοκίνητο τα τρία παιδιά, που προφανώς είχαν εγκλωβιστεί. Μετά από προσπάθειες κατάφεραν να διασώσουν τον έναν 15χρονο. Τα άλλα δυο παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά αργότερα. Και οι τρεις διασωθέντες νοσηλεύονται τραυματισμένοι και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here