Έριξε κολώνες ο αέρας στην Καλαμάτα – Διακοπές ρεύματος στην Αθήνα

Μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδεικνύουν όσοι βρίσκονται στους δρόμους της Καλαμάτας, αφού τις τελευταίες ώρες ισχυροί άνεμοι πλήττουν την πόλη.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές πτώσεις δέντρων και αντικειμένων, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης έπεσε μεχρι  και μια κολώνα φωτισμού στην κεντρική πλατεία.


ΑΘΗΝΑ

Στην Αθήνα η κακοκαιρία προάλεσε διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές και η Πυροσβεστική κλήθηκε  να αντιμετωπισει 25 εγκλωβισμους σε ασανσέρ -στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στον Πειραιά, στου Ζωγράφου, στη Γλυφάδα, στην  Καλλιθέα και  στην Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα αρχικά προκλήθηκε από βλάβη σε γραμμή υπερυψηλής τάσης στον Άγιο Στέφανο, λόγω της κακοκαιρίας, ενώ σε πολλές περιοχές σημειώθηκαν διακοπές μετά από πτώσεις δένδρων σε καλώδια της ΔΕΗ.

Σε πολλές περιοχές ο δημόσιος φωτισμός είχε κλείσει, ενώ σε αρκετές διασταυρώσεις δεν λειτουργούσαν οι φωτεινοί σηματοδότες.

Την ίδια ώρα, κάδοι απορριμμάτων παρασύρθηκαν στους δρόμους – ακόμη και στην Κηφισίας – δημιουργώντας παγίδες για τους οδηγούς.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρέθηκαν επί ποδός για την αποκατάσταση των βλαβών στην ηλεκτροδότηση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here