Εργαζόμενοι «Στο Κόκκινο»: Απεργία-απάντηση στις εκδικητικές απολύσεις

Την άμεση ανάκληση των τριών εκδικητικών απολύσεων συναδέλφων τους απαιτούν οι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «στο Κόκκινο».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ζητούν από τα σωματεία του κλάδου να κηρύξουν 24ωρη απεργία για τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι μόνο σε περίπτωση ανάκλησης των απολύσεων θα προσέλθουν σε διάλογο για σχέδιο βιωσιμότητας του σταθμού.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν ήταν εκείνοι που είχαν προσφύγει στην Επιθεώρηση Εργασίας για τις καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων στο Κόκκινο:

Οι εργαζόμενοι στο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» αποφασίσαμε στη γενική συνέλευση της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου 2017 ότι:
-Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των εκδικητικών απολύσεων τριών συναδέλφων μας
-Σε περίπτωση ανάκλησης των απολύσεων εξουσιοδοτούμε τα Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΠΗΕΑ να ξεκινήσουν διάλογο με το Δ.Σ. του σταθμού για το πραγματικό σχέδιο βιωσιμότητάς του
-Ζητάμε από τα σωματεία των εργαζομένων στο ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΕΡ να κηρύξουν 24ωρη απεργία στον Ρ/Σ την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου-Συγκροτούμε απεργιακή επιτροπή προκειμένου να συντονίσει τις απεργιακές δράσεις μας
-Συμπορευόμαστε με τους συναδέλφους της εφημερίδας «Αυγή» οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα ίδια εργασιακά προβλήματα και τονίζουμε ότι η έμπρακτη αλληλεγγύη τους θα είναι αμφίδρομη και αταλάντευτη.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here