Εργαζόμενοι: Εγκλημα σε βάρος μας-Το Mega οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο

Για έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA, δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στο κανάλι σημειώνοντας ότι το στήριξαν απλήρωτοι εδώ και δύο χρόνια προκειμένου να μην κλείσει και τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν, μετά την άρνηση των μετόχων να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκατ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο. Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο» σημειώνουν.

Σε μήνυμά τους αναφέρουν ότι «την κρίσιμη αυτή ώρα, το MEGA είναι παρόν. Το κρατούν στην ζωή οι τηλεθεατές και οι εργαζόμενοι του. Ακόμη και τώρα, είναι στις πρώτες επιλογές του τηλεοπτικού κοινού. Το MEGA είναι και πρέπει να παραμείνει ζωντανό».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here