Εργαστήριο ζωγραφικής «Φυτεύω γραμμές και χρώματα. Θερίζω ιστορίες»

Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς(ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, οργανώνει εργαστήρια ζωγραφικής,για παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών, με αφορμή πίνακες διάσημων ζωγράφων του 20ού αιώνα. Το πέμπτο και τελευταίο εργαστήριομε θέμα «Sonia&RobertDelaunay: Χορεύοντας με τα μάτια»πραγματοποιείται το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου (ώρα 11:30), στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Ανδρομάχης 86Α & Αλκμήνης, Καλλιθέα),από την Ομάδα Άνασσα.

Το εργαστήριοεισάγει τα παιδιά με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο στον κόσμο των σχημάτων, των χρωμάτων και της τέχνης. Οι μικροί ζωγράφοι πειραματίζονται με υλικά και τεχνικές και δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά έργα τέχνης εκφράζοντας τα συναισθήματα και τις ιδέες τους. Μέσα από την γνωριμία με την ιστορία, το έργο και την εποχή των μεγάλων ζωγράφων των αρχών του 20ού αιώνα τα παιδιά αναπτύσσουν καλλιτεχνικές δεξιότητες και αισθητικά κριτήρια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 9593518 (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 9.00-14.00 και Τετάρτη, Παρασκευή 14.00-20.00).

Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ
Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα
Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here