Εργασίες στο γήπεδο χόκεϊ στο Ελληνικό εν όψει της μετεγκατάστασης προσφύγων

 

Ξεκίνησαν από το πρωί της Τετάρτης οι εργασίες στον χώρο της Ολυμπιακής Εγκατάστασης του Χόκεϊ στο Ελληνικό, ώστε να μπορεί να υποδεχτεί τους πρόσφυγες και μετανάστες που θα μετεγκατασταθούν από το Ταε Κβο Ντο.

Χόκεϊ Ελληνικό

Σύμφωνα με non paper του υπουργείου Εσωτερικών, σε συνέχεια της συμφωνίας  του Αν. Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα με τους Δημάρχους Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου και Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη για προσωρινή φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση του Χόκεϊ στο Ελληνικό, έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης 16/12 εργασίες στον χώρο ώστε να μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια και επάρκεια για τους ανθρώπους που θα φιλοξενήσει.

Χόκεϊ Ελληνικό

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στην διάρκεια της Πέμπτης 17/12, ώστε η ολυμπιακή εγκατάσταση του Χόκεϊ να είναι καθόλα έτοιμη, όπως αναφέρεται στην άτυπη ενημέρωση.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί στο χώρο και πάλι πρόσφυγες και μετανάστες.

Από το υπουργείο απεστάλησαν φωτογραφίες από την περίοδο της φιλοξενίας τους, ώστε να υπάρχει, όπως σημειώνεται, μια ενδεικτική εικόνα, πως θα είναι ο χώρος φιλοξενίας μετά το τέλος των εργασιών που γίνονται.

Χόκεϊ Ελληνικό

 

Χόκεϊ Ελληνικό

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here