Εργασιακά και ασφαλιστικό στο επίκεντρο της συνάντησης Κατρούγκαλου-ΠΑΜΕ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Την πλήρη διαφωνία της στα υπό διαπραγμάτευση μέτρα σε σχέση με τα εργασιακά και το ασφαλιστικό εξέφρασε αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα Τετάρτη με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.

Την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ πραγματοποιούσε συγκέντρωση στην οδό Σταδίου, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων τη νέα εγκύκλιο του ΙΚΑ που προβλέπει αύξηση των εισφορών στις κύριες συντάξεις από 4% σε 6%.

«Είμαστε εδώ σήμερα, συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στον πόλεμο που συνεχίζει η αστική τάξη, το κεφάλαιο, η ΕΕ, η κυβέρνηση και τα κόμματα που τους υπηρετούν» δήλωσε ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στην παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας.

«Οι επιχειρηματικοί όμιλοι σήμερα, μέσα από αυτή την πολιτική, ωφελούνται, ζημιώνονται οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι αγρότες. Δεν υπάρχει άλλη λύση παρά από την ισχυρή συμμαχία και τον αγώνα ενάντια στα μονοπώλια και τις πολιτικές που τους υπηρετούν. Αυτός ο δρόμος είναι μονόδρομος για τον φτωχόκοσμο, για τα λαϊκά στρώματα της χώρας μας» κατέληξε.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here