Ερευνα και στη Κύπρο για τον Μ. Πετσίτη-Εξηγήσεις ζητά η ΝΔ

Σύμφωνα με τον ιστοχώρο newsbomb.gr, η Μονάδα Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης (ΜΟΚΑΣ) της Κύπρου, έχει τους τελευταίους σχεδόν δύο μήνες εντοπίσει τα φυσικά πρόσωπα, αλλά και τις εταιρείες με τις οποίες εμπλέκεται ο Μανώλης Πετσίτης στην Κύπρο, καθώς και τους πραγματικούς δικαιούχους των εταιρειών αυτών, που τα τελευταία χρόνια τροφοδοτούν συστηματικά με δεκάδες χιλιάδες ευρώ τόσο τους προσωπικούς λογαριασμούς του Πετσίτη, όσο και τους λογαριασμούς της εταιρείας του Boss Athens Single Member PC.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαστρογεωργίου επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «οι κ. Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν να κάνουν άλλο τα στραβά μάτια στην υπόθεση Πετσίτη-Αρτεμίου-Λαυρεντιάδη. Σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία που αφορούν έρευνα που διεξάγουν και οι κυπριακές αρχές.

Η Νέα Δημοκρατία απαιτεί απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει θέσει: Γιατί μπαινόβγαινε ο κ. Πετσίτης στο Μέγαρο Μαξίμου και τι τον συνδέει με τους κ. Αρτεμίου και Λαυρεντιάδη; Ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν πλέον εξηγήσεις. Η κυβέρνηση μέχρι πότε θα σιωπά;».

Από την πλευρά της κυβέρνησης, είναι σαφείς οι αποστάσεις που λαμβάνονται από το Μανώλη Πετσίτη, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο να τονίζει ότι έκανε τις δικές του επιλογές και θα ελεγχθεί από τη Δικαιοσύνη. Όπως είπε, ο φιλικός Τύπος της ΝΔ «παράγει περισσότερα fake news από όσα μπορεί η ΝΔ να καταναλώσει», προθέτοντας ότι οποτεδήποτε η ΝΔ βρίσκεται σε δύσκολη θέση σε σχέση με τους δικούς της «σκελετούς στις ντουλάπες», κατασκευάζει είδηση για να καλυφθεί.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here