Ερευνες της αντιτρομοκρατικής για την έκρηξη βόμβας σε Τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(ΣΤ. ΜΙΣΙΝΑΣ)

Εξονυχιστικές έρευνες με συλλογή στοιχείων και μαρτυριών για την έκρηξη βόμβας που έγινε χθες βράδυ στην είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της τράπεζας Eurobank στην οδό Σανταρόζα, πραγματοποιεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την ενέργεια για την έκρηξη, ενώ στις έρευνες εκτιμάται ότι θα βοηθήσει το οπτικό υλικό που συγκεντρώνεται από κάμερες της περιοχής.

Η οδός Πανεπιστημίου, που περέμενε κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας λόγω της έκρηξης, άνοιξε λίγα λεπτά πριν από τις 8 το πρωί.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 22.38 αφού προηγουμένως υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα και η περιοχή αποκλείστηκε έγκαιρα, οπότε δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μέσα σε τσάντα την οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, άφησαν έξω από το κτήριο της τράπεζας δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα. Η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και είχε αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια σε πολλά κτήρια της περιοχής.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here