Επτά Αθηναίοι έπαιρναν ως Uber-μαϊμού κούρσες προς 2.000 στη Μύκονο

Επτά ξύπνιοι Αθηναίοι που σε καλές εποχές είχαν αγοράσει ως επιχειρηματίες τζιπ αλλά εν συνεχεία δεν είχαν να πληρώσουν ούτε τα τέλη κυκλοφορίας, αποφάσισαν να παραστήσουν τα <<πολυτελή Uber>> στη Μύκονο και να παίρνουν 2.000 ευρώ ανά διαδρομή.

Συνελήφθησαν απο τους  “ράμπο” της Οικονομικής Αστυνομίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που έχουν κατέλθει στο νησί του «όσα παίρνει ο άνεμος» και μαζεύουν ο,τι προλαβαίνουν προτού τα μελτέμια ξεσηκώσουν και άλλα πεντακοσάρικα προς αγνωστη κατεύθυνση. Βεβαίως οι ντόπιοι δια των δημάρχων τους είχαν ζητήσει άλλου είδους ενισχυση και αιτούνταν «να παταχθει το πρόβλημα με τους αθίγγανους και με τους πλανώδιους πωλητές στις παραλίες», επειδή χαλούσαν το image του νησιού, αλλά ίσως γίνει και αυτό με τη σειρα του.

Επί του παρόντος τα μεικτά κλιμάκια των στελεχών της Οικονομικής Αστυνομίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που κύριο στόχο έχουν το <<μαύρο χρήμα>> και τις άνευ αποδείξεων παροχής υπηρεσιών, μέσα στο Σαββατοκύριακο εντόπισαν τους ψευτοταξιτζήδες που έβγαζαν αφορολόγητα ένα εξαιρετικά καλό «μαύρο» μεροκάματο.

Οι επτά με τα τζιπ κατέβαιναν στις αρχές του καλοκαιριού (από περσι) στη Μυκονο και δικτυώνονταν με «παράγοντες» της ιδιότυπης κοσμικής ζωής του νησιού  και έπαιρναν κούρσες προς 2.000 ευρώ εκάστη.

Τώρα τα τζιπ έμειναν χωρίς πινακίδες και οι κάτοχοί τους θα <<κάνουν ταμείο>> όταν αφαιρέσουν εξοδα δικηγόρων και πρόστιμα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here