Επίθεση Βορίδη σε Τσίπρα

Προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής.

«Με τη συμφωνία αυτή δόθηκαν τα πάντα» αναφέρει, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «κατέληξαν αυτοί οι ευαίσθητοι Αριστεροί να εισπράττουν φόρο από τους ανθρώπους με εισόδημα 500 ευρώ το μήνα. Και όλα αυτά με έναν χαζογελώντα και χαχανίζοντα Πρωθυπουργό».

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του χαρακτηρίζει τον κ. Αλέξη Τσίπρα «απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας» και υποστηρίζει πως «θα προσέφευγε (στις κάλπες) αν είχε ίχνος πατριωτισμού, καταλαβαίνοντας ότι κάθε μέρα που παραμένει, καταστρέφει την πατρίδα».

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ψηφίσει τα κυβερνητικά αντίμετρα, αφού τα χαρακτηρίζει «δημοσιονομικά μέτρα» και προκειμένου να εφαρμοστούν, «πρέπει να επιτευχθεί πλεόνασμα 5,5%», όπως υποστηρίζει. Παραδέχεται πάντως ότι τα ψηφισμένα μέτρα δύσκολα θα ανατραπούν από μια επόμενη κυβέρνηση: «Οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνονται, δεν θα είναι εύκολο να ανατραπούν» αναφέρει.

Και όσον αφορά την εξεταστική επιτροπή για την υγεία, ο κ. Βορίδης υποστηρίζει ότι αυτή πρόκειται να στοχοποιήσει «οποιονδήποτε αντιπολιτεύεται μαχητικά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ζητά παράλληλα από τους πολίτες να δώσουν στη Ν.Δ. στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση «μέγιστη δυνατή πολιτική και εκλογική ηγεμονία», ενώ χαρακτηρίζει «ανοίκειες» τις αναφορές του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here