Αήθης επίθεση Θεοδωράκη στο νεκρό blogger Μάλλον Ακίνδυνο@galaxyarchis

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Προσβλητική και αήθη επίθεση σ΄ενα νεκρό, τον γνωστό blogger @galaxyarchis-Μάλλον ακίνδυνο, που έχασε τη ζωή του πριν μια βδομάδα σε τροχαίο ατύχημα. Η επίθεση αυτή, προκάλεσε αντιδράσεις.

O Π. Παπαθανασίου, όπως ήταν το όνομά του, ήταν το τελευταίο διάστημα συνεργάτης της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγα Γεροβασίλη. Δείτε τι είπε από το βήμα της Βουλής ο κ. Θεοδωράκης:

Όλγα Γεροβασίλη: Ο Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας

Η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου για τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Ποταμιού:

Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα.

Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό.

Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του. Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του. Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια.

Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας.

Η ανταπάντηση του Στ. Θεοδωράκη

Η κυρία Γεροβασίλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Αυτή καταγγέλλουμε κι αυτή πρέπει να απολογηθεί. Και δεν την καταγγέλλουμε μόνο εμείς αλλά όλο το διαδίκτυο. Ας μπει στον κόπο να δει τις σχετικές αναρτήσεις.

Όλοι αναρωτιούνται: πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας;

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here