Επίθεση Μεϊμαράκη στον πρωθυπουργό. Αρνείται να τον συναντήσει για ενημέρωση

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ

Ξαφνική, σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, με σκληρές εκφράσεις, σε μια δύσκολη στιγμή της διαπραγμάτευσης, εξαπέλυσε ο εκτελών χρέη προσωρινού προέδρου στη Ν.Δ Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Μιλώντας με δημοσιογράφους,  αρνήθηκε να παραστεί σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αλλά μόνο σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως δεν έχει εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι εάν επέλεγε μια συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου τότε θα έπρεπε να έχει μαζί του δύο συνεργάτες του και δύο κασετοφωνάκια.

Η ΝΔ επίσης κατέθεσε αίτημα για διεξαγωγή συζήτησης προ Ημερησίας Διατάξεως στη Βουλή για «άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας» ως προς την πορεία εξέλιξης της διαπραγμάτευσης με του εταίρους.

«Όπως πήγε στο Ευρωκοινοβούλιο, έτσι θα έπρεπε να έρθει και εδώ» υποστήριξε και συμπλήρωσε ότι η παρουσία του πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο διέσυρε την Ελλάδα.

Αναφορικά με τις προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του ίδιου και του πρωθυπουργού, ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε ότι δεν γνωρίζει τι ήθελε να του πει ο Αλέξης Τσίπρας και όπως ανέφερε, από εδώ και πέρα όλα θα γίνονται ανοιχτά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αντέδρασε έντονα στην προτροπή του Μαξίμου «να μην γίνει Σαμαράς», χαρακτηρίζοντας το εν λόγω non paper «απρέπεια».

Ο κ. Μεϊμαράκης θα συναντηθεί στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here