Επίθεση με βιτριόλι: Τα μηνύματα που αντάλλαξε η 35χρονη με την Ιωάννα ενώ σχεδίαζε την επίθεση

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 11 φορές είχαν επικοινωνήσει η 35χρονη και η 34χρονη Ιωάννα, προτού πραγματοποιηθεί η επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η 35χρονη με πρωτοβουλία της πάντα είχε επικοινωνήσει 11 φορές με την Ιωάννα προκειμένου να πληροφορηθεί για τον άνδρα που την ενδιέφερε και όπως πίστευε η φερόμενη ως δράστις κάτι έτρεχε με την 34χρονη.

Αν και όπως φαίνεται και από τα μηνύματα η απάντηση της Ιωάννας ήταν πάντα αρνητική, εκείνη συνέχιζε να την ρωτάει.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η πρώτη επικοινωνία της 35χρονης με την Ιωάννα έγινε στις 25 Νοεμβρίου του 2018, μέσω Messenger. Παρόλο που η απάντηση της Ιωάννας ήταν αρνητική, πέντε ημέρες μετά έστειλε ξανά στην Ιωάννα για να την ρωτήσει πάλι το ίδιο πράγμα.

– 35χρονη: Αγάπη όλα καλά; Δεν είχαμε καμία ενόχληση;– Ιωάννα: Έλα κοριτσάκι, είχαμε ναι… Το επόμενο πρωινό δυστυχώς… «Καλημέρα εύχομαι καλή εβδομάδα με χαμόγελο» και κάτι τέτοια… Δε ξέρω τι σχέση έχετε, αλλά συμβουλευτικά… Ξεκόλλα από αυτόν κ……ζει φουλ στο Facebook. Νομίζω δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του. Πάντως εγώ του το ξέκοψα, δεν ξαναέστειλα.– 35χρονη: Μου επιτρέπεις να σε πάρω; Δεν έχω το τηλ σου… Ρε Ιωάννα, θύμισέ μου που έκλεισε η συνομιλία σας.  Ιωάννα: Μου ευχήθηκε να περάσω όμορφα και να επιστρέψω με το καλό.

Η 35χρονη, ωστόσο, που φαίνεται ότι είχε εμμονή με την Ιωάννα και τον Νώντα, ανησυχεί ακόμα περισσότερο και εμφανίζεται και πάλι στις 8 Δεκεμβρίου. Ακολουθεί ο εξής διάλογος:– 35χρονη: Έλα κορίτσι καλησπέρα. Είσαι καλά;– Ιωάννα: Ναι κορίτσι μου, μία χαρά εσύ; Ελπίζω να πήγαν καλά τα πράγματα με τον άλλον.– 35χρονη: Καλά και εγώ ρε Ιωάννα μου. Έτσι λέω, για να δούμε… Σε ξαναενόχλησε;– Ιωάννα: Όχι, όχι θα στο έλεγα αν ήταν…– 35χρονη: Εντάξει, ξέρεις πως σε ρωτάω και ευχαριστώ για πολλοστή φορά σου είμαι υπόχρεη και το εκτιμώ πολύ.– Ιωάννα: Μακάρι να πάνε όλα καλά φιλάκια.– 35χρονη: Φιλάκια.

Οι δύο γυναίκες επικοινωνήσαν συνολικά 11 φορές μέσω Messenger, πάντα με πρωτοβουλία της 35χρονης και με ένα και μόνο σκοπό: να ρωτήσει αν υπάρχει κάτι με τον 40χρονο. Η τελευταία τους επικοινωνία ήταν στις 7 Ιανουαρίου, ανημέρα της ονομαστικής γιορτής της Ιωάννας.

Μάλιστα, της ευχήθηκε και χρόνια πολλά, όσο η Ιωάννα αγνοούσε ότι την παρακολουθούσε ήδη μέσω GPS, που είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητό της.

– 35χρονη: Κορίτσι χρόνια σου πολλά, ό,τι ποθείς.– Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ και εσύ το ίδιο, καλή χρονιά.– 35χρονη: Επίσης, φιλιά.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here