Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη δράστη-Η βασική ύποπτη ανάμεσα σε δέκα πρόσωπα

Ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο γύρω από τη μυστηριώδη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος 34χρονης γυναίκας και οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι, ότι η δράστης που έριξε οξύ και διέλυσε το πρόσωπό του θύματος είναι θέμα ωρών να τυλιχτεί σε μια κόλλα χαρτί και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
Οπως σημειώνει το protothema.gr, μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να «φωτιστούν» τα φωτογραφικά καρέ συγκεκριμένης γυναίκας που θεωρείται η βασική ύποπτη καθώς τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια ενημέρωσαν την Ασφάλεια ότι μπορούν να ξεθολώσουν και να αποκαλύψουν την εικόνα της γυναίκας.
Μάλιστα, η φωτογραφία αυτή, θα αποκαλύψει ποια από τις πέντε με επτά γυναίκες αποτελούν τον τελευταίο κύκλο υπόπτων είναι το πρόσωπο που θα «κουμπώσει» στη θολή φιγούρα. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, κατάφεραν μέσα από καταθέσεις που έδωσαν φίλοι και γνωστοί της Ιωάννας να σχηματίσουν αρχικά έναν κύκλο δέκα βασικών υπόπτων που μετά τη συζήτηση που είχαν μαζί τους, οι τρεις απορρίφθηκαν λόγω ισχυρού άλλοθι.
Παράλληλα, εκτός από την φωτογραφία που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο 48ωρο αναμένεται μέσα από τις σαρώσεις των επικοινωνιών να φανεί ποια από τις ύποπτες κινούνταν κοντά στο σημείο της επίθεσης την ώρα που σημειώθηκε. Την ίδια ώρα, αναμένεται οι αστυνομικοί μόλις πάρουν το «οκ» των γιατρών να επισκεφθούν και πάλι την Ιωάννα προκειμένου να της θέσουν στοχευμένες ερωτήσεις για το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.
Έτσι, το επόμενο 48ωρο κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την εξιχνίαση της υπόθεσης και είναι πολύ πιθανό ο φάκελος να κλείσει μέσα το Σαββατοκύριακο ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here