Επίθεση με αβγά στον Κ. Λαπαβίτσα και την Αλ. Τσανάκα

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ (ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ)

 

Επίθεση με αβγά δέχθηκαν ο Κώστας Λαπαβίτσας και η Αλεξάνδρα Τσανάκα, πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν προσχωρήσει στη Λαϊκή Ενότητα. 

Το περιστατικό συνέβη στην Καβάλα όταν, την ώρα που έκαναν δηλώσεις σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας νεαρός τους πλησίασε και τους πέταξε αβγά.

Τα δυο στελέχη επρόκειτο να μιλήσουν στην πλατεία Καπνεργάτη.

Η Λαική Ενότητα αναφέρει σε ανακοίνωσή της σχετικά με το επεισόδιο:

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης και ενώ έκαναν δηλώσεις σε δημοσιογράφους, ο κ. Λαπαβίτσας και η κ. Τσανάκα δέχθηκαν φραστική επίθεση από νεαρό, ο οποίος πέταξε και αβγά εναντίον τους, κατηγορώντας τους για «κωλοτούμπες».

Ο δράστης είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία από ανάλογα περιστατικά και ανήκει στον ακροδεξιό χώρο, ενώ είναι προφανές από όσα εκστόμισε, ότι ήταν σε πλήρη σύγχυση και δεν γνώριζε καν ποιός πολιτικός χώρος διοργάνωνε την εκδήλωση, ούτε πού απηύθυνε τις κατηγορίες αυτές.

Το περιστατικό είναι ενδεικτικό της σύγχυσης και του αποπροσανατολισμού που έχει επιφέρει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, η συμπόρευση των αστικών κομμάτων στην κατεύθυνση της εφαρμογής των μνημονίων, γεγονός που πλήττει την Δημοκρατία και ενισχύει την εντύπωση σε ένα μέρος της κοινωνίας ότι «όλοι ίδιοι είναι».

Οι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας – όποια πολιτική κριτική και να θέλει να τους ασκήσει κανείς – προφανώς και δεν μπορούν να κατηγορηθούν για «κωλοτούμπες», καθώς, υπερασπίστηκαν μέχρι τέλους τις πολιτικές αξίες και το πρόγραμμα με το οποίο εκλέχτηκαν και την λαϊκή εντολή που έλαβαν από τον ελληνικό λαό.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here