Κλ. Γρηγοριάδης στο Mega: «Είσαστε χούντα της ιδιωτικής τηλεόρασης» (βίντεο)

Του ΝΑΣΟΥ ΧΑΤΖΗΤΣΑΚΟΥ

Η «δικαίωση» για όσους υποστηρίζουν ότι το Mega «γέρνει» μονόπλευρα προς το «ΝΑΙ» στα μνημόνια και την υφεσιακή πολιτική ήρθε μέσω του ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη ο οποίος είχε «ζωντανά» έντονη αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια Μαρία Σαράφογλου αναφέροντας ότι το εν λόγω κανάλι αποτελεί τμήμα της «χούντας της ιδιωτικής τηλεόρασης».

Ο ηθοποιός που παίζει στην τηλεοπτική σειρά «Δικαίωση» του Mega κλήθηκε να τοποθετηθεί υπέρ του κειμένου το οποίο συνυπογράφουν 200 άνθρωποι του Πολιτισμού (μεταξύ των οποίων Χ. Κλυν, Λ. Χαλκιάς, Ν. Κούνδουρος, Β. Παπακωνσταντίνου, Γ. Ζουγανέλης, Σ. Κραουνάκης, Γ. Σκιαδαρέσης, Σ. Ζαλμάς και πολλοί άλλοι) κατά τη διάρκεια της εκπομπής που παρουσίαζε σήμερα το απόγευμα η δημοσιογράφος Μ. Σαράφογλου. Ο κ. Κλ. Γρηγοριάδης, χωρίς φόβο και πάθος, τόνισε ότι το εν λόγω κανάλι παρουσιάζει σχεδόν «μονόπαντα» τις απόψεις που τάσσονται υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα.

Η τοποθέτηση του ηθοποιού προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας η οποία επιχείρησε να υπερασπιστεί την αντικειμενικότητα του Mega. «Εχετε την άποψη ότι το κανάλι προβάλλει το ίδιο όλες τις απόψεις;» αναρωτήθηκε ο κ. Γρηγοριάδης για να «ανάψει» η κουβέντα για τα καλά.

Η κ. Σαράφογλου υποστήριξε ότι η εικόνα αυτή ενδέχεται να δίνεται επειδή οι περισσότερες κοινωνικές ομάδες είναι υπέρ του «ναι» για να της απαντήσει ο κ. Κλ. Γρηγοριάδης: «οι κοινωνικές ομάδες που εσείς προβάλλετε». «Να τα μαζέψει και να φύγει από τη χώρα η χούντα της ιδιωτικής τηλεόρασης που διαχειρίζεται την επικαιρότητα με τρομολαγνεία και χυδαιότητα» συνέχισε ο ηθοποιός με την κ. Σαράφογλου ρωτά: «Μας αποκαλείτε χούντα της τηλεόρασης;». «Σας το λέω στα ίσα» απάντησε ο ηθοποιός και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε «κοπεί» από τον τηλεοπτικό «αέρα». Πριν το επεισόδιο με την κ. Σαράφογλου, ο κ. Κλέων Γρηγοριάδης είχε προλάβει να πει ότι δεν είχε ψηφίσει ποτέ αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ αλλά στις τελευταίες εκλογές αυτή ήταν η επιλογή του για λόγους εθνικής ευθύνης.

Εκτός των παραπάνω, παραθέτουμε ένα μικρό βίντεο που δείχνει την στάση του Μέγκα, στη διαφορετική άποψη και μάλιστα σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα. Εδώ πρόκειται για ρεπορτάζ έξω από κλειστή τράπεζα όπου περιμένουν συνταξιούχοι. Αξίζει να το δείτε:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here