Επιτέθηκαν με βρισιές και μαχαίρι στον Κούγια στην ΑΕΛ

Επεισοδιακή και η συνέντευξη Τύπου που έδωσε για την ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκεί κατήγγειλε οτι προηγουμένως τον απείλησαν με μαχαίρι και του είπαν «είσαι ανεπιθύμητος στη Λάρισα»

Αρχικά μίλησε για το νέο προπονητή (ήδη ο Τζιανλούκα Φέστα έχει ανακοινωθεί) αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αυτοπροτάθηκαν 18 προπονητές, προτάθηκε όμως κι ένας προπονητής που δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να τον φέρουμε στην Α.Ε.Λ.. Ήταν επιλογή από το πάνω ράφι για την οποία κάναμε οικονομική υπέρβαση».

Στην συνέχεια μίλησε για το γηπεδικό αναφέροντας την προσφορά στην διοίκηση, ενώ άφησε και αιχμές για την διοίκηση του ΕΑΚΛ τονίζοντας τα εξής:

«Δεν έβαλαν ούτε μία βίδα στο γήπεδο, τοποθέτησαν τα νέα καθίσματα που πλήρωσε η ΑΕΛ σε εξέδρες που δεν είναι κατάλληλες λόγω του γνωστού προβλήματος στατικότητας».

Μάλιστα ήταν απόλυτος αναφορικά με την επιστροφή της ομάδας στο ARENA επισημαίνοντας πως δεν θα υπάρχει θύρα οργανωμένων.

Μίλησε και για τους Κώστα Πηλαδάκη και Βαγγέλη Πλεξίδα, αναφέροντας αρχικά για τον πρώτο:

«Έχει βάλει υποθήκη το ARENA για τα χρέη του τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται σε 129 εκ. Ευρώ».

Ενώ μιλώντας και για τους δύο πρώην προέδρους τόνισε απαντώντας σε ερώτηση για τις φήμες που τους θέλουν έτοιμους να πάρουν την ΑΕΛ:

«Αν γυρίσεις τον κ. Πηλαδάκη και τον κ. Πλεξίδα ανάποδα δε θα πέσει ούτε πενηνταράκι».

Όσον αφορά τις παραιτήσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο των Λιόντου, Παλαιοχωρλίδη και Σόφη, άφησε σαφείς αιχμές για τον πρώτο, λέγοντας:

«Δεν αποδέχομαι να με χρησιμοποιούν για να λύσουν τα δικά τους προβλήματα. Αν προκληθώ από τον κ. Λιόντο, θα πω τι συμβαίνει. Όσον αφορά τις κενές θέσεις του συμβουλίου, θα πληρωθούν εντός του μηνός».

«Με απείλησαν με μαχαίρι»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία, καθώς τόνισε πως λίγο πριν την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ στις 5 Σεπτεμβρίου, άτομα βρέθηκαν στα γραφεία κι ένα εξ’ αυτών τον απείλησε με μαχαίρι.

Οι καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια συνεχίστηκαν επισημαίνοντας πως ο έχει δεχθεί τηλεφώνημα από έγκλειστο στις φυλακές ο οποίος απείλησε εμμέσως τον γιό του.

Για τους οργανωμένους οπαδούς επισήμανε πως μια μικρή μερίδα με καταγωγή από την Αλβανία, έχει προβεί σε εγκληματικές πράξεις.

Πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου υπήρξε «θερμό» επεισόδιο με φιλάθλους που βρέθηκαν στα γραφεία της ΑΕΛ. Κάποιοι εξ’ αυτών ανέβηκαν στον 5ο όροφο, υπήρξε φραστικό επεισόδιο αλλά η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων βοήθησε στο να λήξει το συμβάν.

Ο Αλέξης Κουγιας είπε ότι  αυτοί που έβριζαν  ήταν νεαροί και καθοδηγουνταν από Αλβανους μαζί με δυο Έλληνες που εμφανίζονται ως οι επικεφαλής του συνδέσμου Alkazar, οι οποίοι είναι ένα και το αυτό με τους Αλβανούς Homless και είπε ότι θα υποβάλει νέα μήνυση εναντίον τους. Ηδη έχει υποβάλει μια για δυο εκβιαστικές επιθέσεις με σωματικές βλάβες εις βάρος του.

Ο ίδιος συσχετιζει τα επεισόδια εις βάρος του με έναν κεντρικό πυρήνα  Αλβανών που είναι εκτός φυλακής για κακουργήματα, που σχετίζονται με εμπόριο ναρκωτικών, εκβιασμούς καταστηματαρχών και βαριές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες εις βάρος αστυνομικών και πολιτών

«Καταστρέφουν την προσωπικότητα νεαρών παιδιών από τις ηλικίες των 12 ετών, για να τους κάνουν μέλη των συμμοριών τους, χρησιμοποιώντας ως προκάλυμμα τους παλιούς συνδέσμους των οπαδών της ΑΕΛ στους οποίους με ξυλοδαρμούς κυριαρχούν», αναφέρει η σχετική ανακοινωση

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here