Επιστροφή: Ως τα ξημερώματα ουρές 7 χλμ.στην Ιόνια Οδό-Τεράστια η ταλαιπωρία των εκδρομέων

Μεγάλη και ατελείωτη ήταν η ταλαιπωρία για τους εκδρομείς του Πάσχα που επέστρεψαν χθες Δευτέρα στην Αθήνα. Οι ουρές χιλιομέτρων που σχηματίστηκαν στις εθνικές οδούς και κυρίως στην Ιόνια Οδό από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας συνεχίσθηκαν ως αργά το βράδυ με την κατάσταση να εξομαλύνεται  τα ξημερώματα της Τρίτης.

Συγκεκριμένα από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας η ανάσχεση της κυκλοφορίας στην Ιόνια Οδό, από το ύψος της Γαβρολίμνης μέχρι το τούνελ της Κλόκοβας έφθανε τα έξι έως επτά χιλιόμετρα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της τροχαίας.

Ακόμη και στις 23:00 η ουρά ήταν ακόμη στα επτά χιλιόμετρα. Τα οχήματα έκοβαν, δε,  ταχύτητα ήδη πριν φθάσουν στην Γαβρολίμνη, από το ύψος της κοινότητας Περιθώριο.

Στο σημείο υπήρχαν αστυνομικοί της Τροχαίας προσπαθώντας να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων.

Τελικά, η κυκλοφορία στην Ιόνια Οδό άρχισε να εξομαλύνεται περίπου στις 02:00 της Τρίτης, κάτι που σημαίνει ότι όσοι εκδρομείς επέστρεφαν στην Αθήνα, έφθασαν στα σπίτια τους τα ξημερώματα…

Ανάλογη εικόνα καταγράφηκε και σε άλλα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου, με το κυριότερο πρόβλημα να εντοπίζεται στην Ελευσίνα, όπου επίσης σχηματίστηκε ουρά χιλιομέτρων για πολλές ώρες.

Εν τω μεταξύ, σήμερα, Τρίτη, αναμένεται το δεύτερο κύμα επιστροφής εκδρομέων του Πάσχα.

ΑΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here