Επιστολή Παππά σε ΕΣΡ για αριθμό αδειών, χρόνο διεξαγωγής του διαγωνισμού

 

Αμεση ενημέρωση ια τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας που θα δοθούν, την τιμή εκκίνησης και το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού, ζητά με επιστολή του προς τα μέλη του ΕΣΡ ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς. Οπως τονίζει, ότι πρέπει να τερματισθεί άμεσα η παράνομη λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών.

Ο Νίκος Παππάς, αφού υπενθυμίζει  πως της παρούσας επιστολής είχε προηγηθεί μία ακόμη, στις 30 Ιανουαρίου 2017, με την ίδια θεματολογία, ζητά από τα Μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής άμεση ενημέρωση για τα ακόλουθα:

  1. Τον ακριβή χρόνο διατύπωσης της –κατά το άρθρο 2, παρ.4 του νόμου 4339/2015- απαιτούμενης γνώμης για τον αριθμό των δημοπρατούμενων αδειών και την τιμή εκκίνησής τους.
  2. Το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα δημοσίευσης προκήρυξης διαγωνισμού, καταληκτικής προθεσμίας υποβολής φακέλων υποψηφίων, διενέργειας διαγωνισμού και χορήγησης αδειών.

Στην επιστολή του Υπουργού σημειώνεται ότι η ανταπόκριση από μέρους των Μελών του Ε.Σ.Ρ. είναι απαραίτητη ώστε να τερματιστεί άμεσα η παράνομη λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι εκπέμπουν το πρόγραμμά τους χωρίς να καταβάλλουν οικονομικό αντάλλαγμα στο Δημόσιο.

Τέλος, ο Νίκος Παππάς υπενθυμίζει στα Μέλη του Ε.Σ.Ρ. πως το αμέσως επόμενο διάστημα, η Αρχή καλείται να επισπεύσει ανάλογη διαδικασία αδειοδότησης των ραδιοφωνικών σταθμών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here