Επεισόδια με πυροβολισμούς σε νυκτερινό κέντρο της Δράμας

Επεισόδιο με βία και πυροβολισμούς, ευτυχώς χωρίς τραυματίες, προξένησαν δύο άνδρες που αρνήθηκαν να πληρώσουν το λογαριασμό σε κέντρο διασκέδασης της Δράμας.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Δράμας – Καβάλας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δοξάτου Δράμας, δύο άνδρες, ηλικίας 56 και 52 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεση συνέργεια σε αυτήν, δόλια αποδοχή παροχών, απειλή, εξύβριση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι δράστες κατά την αποχώρηση τους από κέντρο διασκέδασης στην Εθνική Οδό Δράμας – Καβάλας, απείλησαν και εξύβρισαν τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος αρνούμενοι να πληρώσουν το λογαριασμό.

Στο περιστατικό επενέβησαν ακόμη τέσσερις παρευρισκόμενοι στο κατάστημα. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος ο 56χρονος μετέβη στο όχημα του 52χρονου και πήρε ένα πιστόλι, με το οποίο απείλησε τα παραπάνω άτομα, ενώ πυροβόλησε χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στη συνέχεια, ο 56χρονος διέφυγε πεζός αλλά δύο άτομα τον ακολούθησαν και μετά από μεταξύ τους πάλη, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν. Κατά τη διάρκεια της πάλης, ο 56χρονος πυροβόλησε άλλη μια φορά χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ο 56χρονος, ο οποίος τραυματίσθηκε κατά τη διάρκεια της πάλης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here