Επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χ.Α στον Ασπρόπυργο

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Συμπλοκή μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο το μεσημέρι του Σαββάτου, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. 

Τα επεισόδια συνέβησαν αμέσως μετά την μοτοπορεία που είχε ως τελική κατάληξη τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο, όπου πρόσφατα σημειώθηκε το πολύνεκρο εργατικό δυστύχημα, και αφετηρία το Παλατάκι Χαϊδαρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ορισμένoι από τους συμμετέχοντες στην μηχανοκίνητη πορεία, συνέχισαν μέχρι την περιοχή όπου βρίσκονται τα τοπικά γραφεία της Χρυσής  Αυγής.

Η ΕΛΑΣ διερευνά συσχετισμό του επεισοδίου με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί σημειώθηκε άλλη συμπλοκή όταν ομάδα αντιεξουσιαστών η οποία πραγματοποιούσε επίσης πορεία με μοτοσικλέτες προς την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια, συνάντησε άτομο που ανήκει στη «Χρυσή Αυγή».

Η αφορμή που προκάλεσε το επεισόδιο διερευνάται, ενώ σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, ο χρυσαυγίτης, που εργάζεται στα γραφεία της οργάνωσης, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here