Επίσκεψη Τσίπρα στο »Αττικόν» – Συναντήθηκε με διοίκηση, συνεχάρη το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Το Αττικό νοσοκομείο, ένα από τα νοσοκομεία Αναφοράς για τον κορωνοϊό, επισκέφθηκε λίγο μετά τις 12.30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

«Ήρθα για να μάθω την προσπάθεια που κάνετε και να συγχαρώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν μια δύσκολη μάχη στην κρίσιμη αυτή στιγμή διότι η στήριξή μας δεν πρέπει να είναι μόνο στα λόγια αλλά και την πράξη» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο φορούσε μάσκα.

Ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε αρχικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται στο Αττικό 30 ασθενείς με Covid -19 και επτά σε μονάδα εντατικής θεραπείας. «Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς που έχουμε ανταποκριθεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στις παροχές υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε ασθενείς με Covid», σημείωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου.

Κατά την επίσκεψή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, τους οποίους και ευχαρίστησε για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν. Αυτοί από την πλευρά τους υπογράμμισαν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here