Επίσημη «πρώτη» του Σαββίδη στο «Ε» – Θα είναι φιλοκυβερνητικό και θα στοχεύει στην κορυφή

Μετά την πλήρη μεταβίβαση του σταθμού σε εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, ο νέος καναλάρχης  πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι  την πρώτη του επίσκεψη στον σταθμό.

Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοι είχαν ενημερωθεί μόλις μια ώρα πριν ότι θα ερχόταν ο νέος εργοδότης τους. Εκανε κάποιες ανακοινώσεις αλλά απάντησε και σε ερωτήσεις.

Για την πολιτική γραμμή είπε

«Αν με ρωτάτε για την πολιτική του σταθμού, θα σας πω ότι δεν θα παίζει ο,τι αρέσει στον Σαββίδη. Υπάρχουν ειδικοί και επαγγελματίες τους οποίους εμπιστεύομαι για αυτή τη δουλειά. Ωστόσο είναι απίστευτο στην Ελλάδα να μην αφήνουμε την κυβέρνηση, την οποιαδήποτε κυβέρνηση, να κάνει τη δουλειά της, αλλά να στεκόμαστε διαρκώς απέναντι στις  αποφάσεις της και να δημιουργούμε εμπόδια. Η μόνη μου γραμμή είναι ότι θέλω να λέμε την αλήθεια. Ακόμη κι όταν οι άλλοι επιμένουν στα ψέματα, εμείς θα λέμε την αλήθεια»

Δεν είπε τι έχει αποφασίσει για το όνομα του σταθμού ούτε αποκάλυψε πού θα μεταστεγαστεί

«Και την πρώτη φορά που ήρθα εδώ, αλλά και σήμερα, ένιωσα έντονα μια αρνητική ενέργεια στο χώρο.  Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που σας λέω με σιγουριά ότι θα φύγουμε από εδώ. Ηδη έχουμε βρει τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού, στις οποίες θέλω εσείς να μπείτε μέσα και να φτιάξετε όπως ακριβώς θέλετε ώστε να είστε χαρούμενοι σε ένα νέο και αποδοτικό περιβάλλον» είπε ο επιχειρηματίας.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε για την τοποθεσία, ο γενικος διευθυντής του Ed Hall του ζήτησε να μην την αποκαλύψει ακόμα

Για το όνομα, το ύφος και το πρόγραμμα του σταθμού είπε ότι δεν γνωρίζει ακόμη αν το όνομα του σταθμού παραμείνει το ίδιο-θα αποφασίσουν οι ειδικοί αν κι εκείνος πιστεύει ότι δεν πρέπει να αλλάξει. Είπε ότι τα χρώματα του καναλιού θα είναι το μπλε και το λευκό, ενώ  η φιλοσοφία του θα είναι να αναδείξει την Ελλάδα, τον πολιτισμό, τις αξίες της αλλά και τη θρησκεία. Θα έχει μικτό πρόγραμμα, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό

Είπε ότι τον ενδιαφέρει η πρωτιά και όχι ποσοστά τηλεθέασης 6-7%

«Όσο υπάρχει ο πρώτος, αυτός είναι και ο στόχος μου. Με ενδιαφέρει μόνο η πρωτιά. Δεν βάζουμε χρονοδιαγράμματα για την επιτυχία, αλλά θέλει σκληρή δουλειά», είπε. «Η  δική μου επιχείρηση, εξαρτάται από τη δική σας δουλειά, εσείς με κάνετε καλύτερο. Θέλω οι εργαζόμενοι του Εψιλον να περπατούν στην Αθήνα και να τους καταλαβαίνει ο κόσμος ότι εργάζονται στο Έψιλον επειδή θα είναι χαρούμενοι. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για τον επαγγελματισμό σας που κράτησε όλο αυτό το διάστημα των συζητησεων,  ζωντανό το κανάλι. Ομως δεν πάμε να ειμαστε ζωντανοί απλώς, θέλουμε την κορυφή. Όπως στον ΠΑΟΚ αλλάζω προπονητές μέχρι να βρω τον καλύτερο που θα στείλει στην κορυφή την ομάδα, έτσι και στο κανάλι θα ψάχνω διαρκώς για τα στελέχη που θα το φέρουν στην πρώτη θέση. Οποιος θέλει να είναι πλέον στην οικογένειά μας, θα αισθανθεί την αγάπη και την αγκαλιά μου. Οποιος δεν θέλει, μπορεί άνετα να φύγει. Ξέρω όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και σιγά σιγά μέχρι το τέλος του χρόνου θα τα λύσουμε» είπε.

Δίπλα στον Ιβαν Σαββίδη εκτός του νέου Γενικού Διευθυντή Εντ Χαλ, ήταν και ο άνθρωπος που κατάφερε να ολοκληρώσει το δύσκολο  deal με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, ο οικονομικός διευθυντής του ομίλου Σαββίδη, Δημήτρης Δημαρέλης.

Ακόμη, παρών ήταν και ο Δ. Αδάκτυλος, που θα αναλάβει τη θέση της εμπορικής διεύθυνσης.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here