Επιμένουν δυο φίλες της άτυχης φοιτήτριας ότι το κορίτσι ειχε πέσει πέρσι θύμα ομαδικού βιασμού

Μιλώντας στο κανάλι του ΣKΑΪ  φίλες της Ελένης Τοπαλούδη επεμειναν οτι το άτυχο κορίτσι ειχε πεσει το 2017 θύμα βιασμου στον Αρχάγγελο της Ρόδου και οτι οι 3 νεαροί δραστες  την είχαν μαλιστα βιντεοσκοπήσει. Οπως είπαν, αποφάσισαν να το καταγγείλουν έστω και εκ των υστέρων.

«Οταν πήγαμε στην Αστυνομια, μας είπαν οτι ε;iναι αργά πια», λέει η μια απο τις φίλες της.

Η Αστυνομία το διαψεύδει, καθώς η καταγγελία δεν αναφέρεται σε κανένα δελτίο συμβάντων.

Ομως  αν όντως συνέβη, προφανώς ο αστυνομικός οταν είπε ότι είναι αργά, θα εννοούσε ότι επειδή δεν έγινε άμεσα η καταγγελία, είχαν χαθεί εν τω μεταξυ όλα τα ιχνη DNA  και δεν θα μπορούσε ισως να σταθεί νομικά η καταγγελία.

Μια φίλη της καταθέτει συγκεκριμένα τα εξης:

«Γνωρίζω την Ελένη από το πρώτο έτος του Πανεπιστημίου.  Στο δεύτερο έτος παρατήρησα αλλαγή στη συμπεριφορά της. Μπορεί να έπαιξε ρόλο ότι είχε και μια πολύ καλή φίλη η οποία σκοτώθηκε κατά το πρώτο έτος σε τροχαίο δυστύχημα. Από τότε άρχισα να βλέπω διαφορά.Τον Φεβρουάριο του 2018 μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι πολύ προσωπικό της. Δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά μου είπε ότι λίγους μήνες νωρίτερα είχε βιαστεί από τρία άτομα τα οποία ήταν από τον Αρχάγγελο Ρόδου. Την είχαν βιντεοσκοπήσει και μάλιστα ντρεπόταν γι’ αυτό. Μετά το συμβάν έκοψε τα μαλλιά της και ζήτησε από ειδικό ψυχολογική στήριξη».

Σύμφωνα με πληροφορίες άλλη φίλη καταθέτει:

«Τον Νοέμβριο του 2017 εγώ και η θανούσα μαζί με δύο ακόμη κοπέλες πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα Ρόδου για να καταγγείλει η Ελένη τον βιασμό και τη βιντεοσκόπηση. Η καταγγελία έγινε μια εβδομάδα μετά τον βιασμό. Εκεί της είπαν ότι δεν γινόταν κάτι για την περίπτωσή της γιατί είχε περάσει αρκετό διάστημα.»

Οι φίλες και φίλοι της δεν ξέρουν αν είχε μιλήσει για αυτό το θέμα στους γονείς της.

Επειδή ο βιασμός του 2017  φέρεται να έγινε στον Αρχάγγελο της Ρόδου όπου μένει ένας εκ των δυο κατηγορουμένων, εκφράσθηαν υπονοιες μηπως ο ένας απο αυτους τους δυο συμμετειχε και στο βιασμο του 2017, αλλά φίλος του θύματος το απέκλεισε. Εντουτοις δεν ηταν σε θέση να αποκλείσει το ενδεχομενο οι 3 δράστες του πρώτου βιασμου να μίλησαν για αυτό σε φίλους τους και να εξελήφθη από τους δράστες του τωρινού βιασμου και φόνου ως δεδομενο ότι θα μπορούσαν να ξαναβιάσουν το θύμα άφοβα -αφου δεν κατήγγειλε το πρώτο περιστατικο, ισως θεώρησαν δεδομενο ότι δεν θα προέβαινε ούτε για το δεύτερο βιασμό σε καταγγελία. Πιθανόν εξάλλου οι δράστες του πρώτου βιασμού να μην αναφέρθηκαν σε βιασμο αλλά να παρουσίασαν διαφορετικά τα γεγονοτα.

Αυτό το γεγονος ή η καταγγελία  δυστυχως δεν μπορεί να διαλευκανθεί παρά μόνον αν μιλήσουν για τον πρώτο βιασμο οι δυο σημερινοι κατηγορούμενοι (εφ’ όσον γνωριζουν κάτι) ή αν «σπάσει» κάποιος νέος απο τον Αρχάγγελο και μιλήσει για το περσινο περιστατικο

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here