Επιμένει η ΠΟΑΣΥ στη πρόκληση για εκδήλωση στη πλατεία Εξαρχείων-Η αφίσα

Επιμένουν οι αστυνομικοί στη προκλητική τους ενέργεια να πραγματοποιήσουν εκδήλωση στη πλατεία Εξαρχείων, γνωρίζοντας ότι αυτό μπορεί να ρίξει απλώς λάδι στη φωτιά χωρίς να λύνει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η ΠΟΑΣΥ έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα την αφίσα της εκδήλωσης που έχει ανακοινώσει για τις 29 Ιουνίου στα Εξάρχεια.

Οι αστυνομικοί απευθύνουν κάλεσμα προς όλους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση που προγραμματίζουν για τις 29 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Εξαρχείων, με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας έχει διαφωνήσει ανοικτά με την ενέργεια αυτή,χαρακτηρίζοντάς την επιπόλαιη.

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες κινήσεις που μετατρέπουν την αστυνομία, σε αυτόκλητο δήθεν υπερασπιστή ατομικών ελευθεριών, είναι τουλάχιστον υποκριτικές. Και δεν έχουν τίποτα απολύτως να συνεισφέρουν στην ερπίλυση ενός προβλήματος που σίγουρα δεν είναι μονοσήμαντα αστυνομικό.

Και εν πάση περιπτώσει, δεν μπορεί να επιλύσει ένα συνδικαλιστικό όργανο αστυνομικών. Ολα αυτά συνηγορούν ότι η πρωτοβουλία έγινε περισσότερο για να προκαλέσει και να οξύνει υπαρκτά προβλήματα παρά για να αναζητήσει λύσεις. Γι αυτό, επειδή η ηγεσία της ΠΟΑΣΥ δείχνει να συμπεριφέρεται εντελώς ανεύθυνα, ίσως θα πρέπει να εξετασθεί το ενδεχόμενο να απαγορευθεί η συγκέντρωση των αστυνομικών στη πλατεία Εξαρχείων. Ισως τελικά, αυτό να επιδιώκει η ηγεσία της…

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here