Επικοινωνική φιέστα και ρεσιτάλ ανικανότητας Μητσοτάκη στον Εβρο-Παριστάνει τον «στρατηγό» με ανούσιες δηλώσεις-Επιχειρεί να το παίξει «Ορμπαν» των Βαλκανίων

«Δεν θα περάσει κανείς παράνομα στη χώρα», δήλωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης το πρωί της Τρίτης, κατά την περιοδεία του στον Έβρο, όπου παριστάνει τον «στρατηγό» σε έναν πόλεμο που κήρυξε ο ίδιος… Κι όμως ο κ. Μητσοτάκης χάνει κατά κράτος και αυτόν, τον δικό του «πόλεμο». Είναι τόσο ανίκανος και απροετοίμαστος, που οι βαρύγδουπες επικοινωνιακές δηλώσεις του, διαψεύδονται την ίδια στιγμή από τις ροές στα νησιά. Πάνω από 1.000 πέρασαν χθες, παράνομα προφανώς, αλλά για αυτούς φταίει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η πολιτική ενός πρωθυπουργού, που το πρώτο πράγμα που έκανε όταν έγινε πρωθυπουργός είναι να καταργήσει το υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής.

Και τώρα, καταπως του λένε οι επικοινωνιακοί του σύμβουλοι, επιχειρεί να αντιστρέψει το κλίμα που ι ίδιος δημιούργησε, παριστάνοντας τον ‘αρχιστράτηγο» απέναντι σε ένα απροσδιόριστο εχθρό, που η κυβερνητική προπαγάνδα αποκαλεί «ασύμμετρη απειλή».

 

Την ώρα που ο πρωθυπουργός υποδέχεται τους προέδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον Έβρο, η κυβέρνηση, συνεπικουρούμενη από μεγάλη μερίδα ΜΜΕ συνεχίζει να καλλιεργεί πολεμικό κλίμα κατά της «ασύμμετρης απειλής», όπως χαρακτηρίζει τους πρόσφυγες που παραμένουν για πέμπτη ημέρα εγκλωβισμένοι στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

(η μετάδοση του Russia Today, σήμερα Τρίτη 3/3, από την τουρκική πλευρά των συνόρων στον Έβρο)

Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θα πετάξουν με ελικόπτερο πάνω από τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία και στις 14:15 θα προσγειωθούν στην περιοχή της Ορεστιάδας, όπου θα επισκεφτούν το Φυλάκιο 1 και θα ενημερωθούν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here