Έπεσαν οι υπογραφές για την «Αγιά Σοφιά» – Σκουρλέτης: «Υπέγραψα την άδεια για το γήπεδο της ΑΕΚ»

Την υπογραφή στον φάκελο για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το γήπεδο της ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Πάνος Σκουρλέτης. O Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (31/3) αναφερόμενος στο θέμα της άδειας για το γήπεδο της ΑΕΚ, είπε: «Να σας δώσω και μια είδηση, υπέγραψα σήμερα την άδεια για το γήπεδο της ΑΕΚ».

Η υπογραφή Σκουρλέτη ήταν η τελευταία που περίμενε η «Ένωση» μετά τις διαβουλεύσεις που διήρκησαν σχεδόν ένα χρόνο και συγκέντρωσε σειρά εγκρίσεων και υπογραφών. Από την ΑΕΚ αναμένουν η σχετική απόφαση να «ανεβεί» στο σάιτ «Διαύγεια», όπως και από την εταιρία «Δικέφαλος 1924», αλλά και την κατασκευαστική εταιρία.

Πλέον απομένει μόνο μία υπογραφή για να αρχίσουν τα έργα, αυτή για την έγκριση της έκθεσης οικοδομικής άδειας, η οποία διαρκεί περίπου δύο μήνες και η ΑΕΚ την περιμένει από τη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών, υπηρεσία που υπάγεται επίσης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Όταν γίνει και αυτό, τότε θα μπουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και θα αρχίσουν τα έργα κατασκευής του γηπέδου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here