Επεισόδια και τραυματισμοί σε σεμινάριο διαιτητών στο Περιστέρι!

Έκτροπα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια διαιτητικού σεμιναρίου της Super League και της Football League στο Περιστέρι, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο συνεδριακό κέντρο ΚΥΒΕ που πραγματοποιείτο η εκδήλωση και προκάλεσαν επεισόδια. Μάλιστα, υπήρξαν μικροτραυματισμοί ενώ, όπως υποστήριξαν παρευρισκόμενοι, οι δράστες κρατούσαν σιδερολοστούς και φώναζαν συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βοηθός διαιτητής του συνδέσμου Αθηνών, Δημήτρης Σαμοΐλης, χτυπήθηκε από οπαδούς, οι οποίοι εκτόξευσαν γιαούρτια αλλά και καρέκλες εναντίον όλων των διαιτητών, με συνέπεια να υπάρξουν τραυματισμοί ατόμων.

Παρόντες στο σεμινάριο ήταν 60 διαιτητές από τους συνδέσμους Αττικής, του Πειραιά, όπως και οι διαιτητές της Super League, Καλογερόπουλος, Παππάς, Βάτσιος, Παπαπέτρου και Σπάθας. Μόλις εισέβαλαν οι οπαδοί άνοιξαν μια πόρτα από το πλάι και τράπηκαν σε φυγή.

Όσο για τους δράστες διέφυγαν από την έξοδο κινδύνου, με το προσωπικό της ασφάλειας να μην μπορεί να αντιδράσει. Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here