Επεισόδια και προσωρινή διακοπή στο Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

Ένταση και συγκρούσεις με την αστυνομία στις εξέδρες στο Καυτανζόγλειο αμέσως μετά το 0-1 του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κοζορώνη στο ματς εναντίον του Ηρακλή. Ο διαιτητής Καραντώνης διέκοψε προσωρινά την αναμέτρηση.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε ηλεκτρισμένο κλίμα στις τάξεις του «Γηραιού», λόγω της κόντρας της διοίκησης με τους οπαδούς της ομάδας και τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και αυτό μεταφέρθηκε και στον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Μόλις ο Κοζορώνης έκανε στο 7´ το 0-1, υπήρξε ένταση στις κερκίδες και επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Ηρακλή και των δυνάμεων των ΜΑΤ. Οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν αντικείμενα, πέτρες και καπνογόνα ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε κρότου λάμψης με αποτέλεσμα ο διαιτητής Καρατώνης να διακόψει για επτά λεπτά την αναμέτρηση.

Μια πέτρα βρήκε στο κεφάλι τον δημοσιογράφο του passports.gr Θανάση Μυριούνη ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος εντός αγωνιστικού χώρου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Του τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι του και προστατευτικό δίχτυ.

 ÇÑÁÊËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ IRAKLIS - PAS GIANINA (SUPERLEAGUE 2016-2017)

 ÇÑÁÊËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ IRAKLIS - PAS GIANINA (SUPERLEAGUE 2016-2017)

 ÇÑÁÊËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ IRAKLIS - PAS GIANINA (SUPERLEAGUE 2016-2017)

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here