Επαθε σοκ η τελευταία (εν διαστάσει) σύζυγος του Λάρι Κινγκ επειδή την αποκλήρωσε

Αιφνιδιασμένη και σοκαρισμένη δηλώνει η ηλικίας 61 ετών χήρα του Λάρι Κινγκ από το γεγονός ότι ο θρυλικός δημοσιογράφος είχε προσθέσει το 2019 μια χειρόγραφη τροποποίηση στη διαθήκη του, με την οποία την απέκλειε τελείως από την κληρονομιά σε περίπτωση θανάτου του. Δύο μήνες πριν την τροποποίηση ο Κινγκ είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου από την 7η κατά σειρά σύζυγό του. (Είχε 8 γάμους αλλά την μία την παντρεύτηκε δύο φορές)

Ο Κινγκ είχε προσθέσει τη σημείωση στη διαθήκη του στις 17 Οκτωβρίου του 2019, ζητώντας τον ίσο διαμοιρασμό των περιουσιακών του στοιχείων (ύψους σχεδόν 2 εκατομμυρίων δολαρίων) αποκλειστικά ανάμεσα στα πέντε παιδιά του, όταν θα έφευγε από τη ζωή. Εν συνεχεία (τον Αύγουστο του 2020) τα δύο από αυτά πέθαναν από καρκίνο πνευμόνων και έμφραγμα αντίστοιχα, και έμειναν εν ζωή τα δύο παιδιά που είχε από την αιφνιδιασμένη 7η και ένα από την πρώτη του σύζυγο, αλλά και 9 εγγόνια και 4 δισέγγονα.

Ωστόσο ο χωρισμός του ζεύγους μετά από συμβίωση 22 ετών δεν είχε οριστικοποιηθεί στο δικαστήριο όταν ο Λάρι Κινγκ έφυγε από τη ζωή στα 87 του χρόνια, χτυπημένος από κορωνοϊό. Επιπλέον, η Σον ισχυρίζεται ότι είχαν ξαναχωρίσει το 2010 και τα «ειχαν ξαναφτιάξει» και παρότι πέρασαν μια κρίση το 2019 οι σχέσεις της με τον εκλιπόντα δημοσιογράφο είχαν αποκατασταθεί, και ότι πριν πεθάνει είχαν «έρθει ξανά κοντά και επικοινωνούσαν καθημερινά». Άφησε να εννοηθεί ότι ο Κινγκ δέχθηκε πιέσεις για να κάνει την αλλαγή στη διαθήκη, και αποκάλυψε τις προθέσεις της να την προσβάλει δικαστικά.

Η Σον Σάουθγικ – Κινγκ, τραγουδίστρια, ηθοποιός και τηλεπερσόνα, υποστηρίζει ότι εκείνη και ο εκλιπών σύζυγός της είχαν «ένα αδιαμφισβήτητο πλάνο διαχείρισης της περιουσίας τους» που είχαν καταρτίσει μαζί ως ζευγάρι το 2015. «Αυτό υπάρχει ακόμα και είναι η νόμιμη διαθήκη, τελεία και παύλα», είπε χαρακτηριστικά προαναγγέλλοντας νομικές κινήσεις από τους δικηγόρους της και εκφράζοντας τη σιγουριά ότι θα δικαιωθεί από τον νόμο.

Σύμφωνα με την ίδια, οι δυο γιοι που απέκτησε με τον Κινγκ, ο 21 ετών Τσανς και ο 20χρονος Κάνον είναι επίσης αιφνιδιασμένοι και σοκαρισμένοι με αυτήν την εξέλιξη. «Δεν είναι διόλου ικαοποιημένοι», σημείωσε η Σον Κινγκ. Ακόμα κι αν η Σον επιτύχει στη νομική διεκδίκηση μεριδίου από την κληρονομιά, πιθανόν να μην αποκομίσει περισσότερα από 300.000 δολάρια. Κι αυτό γιατί η περιουσία των 2 εκατομμυρίων θα πρέπει να διαμοιραστεί ανάμεσα στα τρία εν ζωή παιδιά του δημοσιογράφου, αλλά και τους απογόνους της κόρης και του γιου του που «έφυγαν» πρόωρα την περασμένη χρονιά.

Πριν τον θάνατο του Κινγκ από σηψαιμία στις 23 Ιανουαρίου, έπειτα από μάχη μερικών εβδομάδων με την Covid-19, η Σον είχε δηλώσει ότι ο σύζυγός της ήταν «έτοιμος να φύγει». Ο δημοσιογράφος πιστεύεται ότι κόλλησε κορωνοϊό από νοσηλευτή που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι. Η επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του (στο παρελθόν είχε υποστεί έμφραγμα, εγκεφαλικό και είχε εμφανίσει καρκίνο προστάτη και πνεύμονα) τον καθιστούσε εξαιρετικά ευάλωτο στον ιό.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here