Εντολή να προχωρήσουν άμεσα οι υποθέσεις διαφθοράς, έδωσε ο Δημ. Παπαγγελόπουλος

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

 

Πλήρη ενημέρωση για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα Διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με όλους τους εποπτευόμενους φορείς της αρμοδιότητάς του παρουσία του ΓΓ για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Γιώργου Βασιλειάδη.

Στη συνάντηση τέθηκαν προτεραιότητες και δόθηκε εντολή να προχωρήσουν όλες οι υποθέσεις άμεσα. Όπως τονίστηκε η πάταξη της διαφθοράς αποτελεί προτεραιότητα και δέσμευση της κυβέρνησης και σε αυτή τη βάση ο κ. Παπαγγελόπουλος κατέστησε σαφές ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν πλήρη ελευθερία να φέρουν εις πέρας το έργο τους, χωρίς κανενός είδους οχλήσεις ή αναστολές.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο Παναγιώτης Δάνης ειδικός γραμματέας ΣΔΟΕ, ο Εμμανουήλ Πλουμής, διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, ο Σταύρος Σταυρόπουλος διευθυντής Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., η Ειρήνη Γιαλλούρη προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων, ο Σταύρος Ποτουρίδης προϊστάμενος του ΣΕΔΕ, ο Δημοσθένης Κασσαβέτης ειδικός γραμματέας ΣΕΕΔΔ και ο Σταύρος Ευαγγελάτος γενικός επιθεωρητής ΣΕΥΥΠ.

Οι συναντήσεις αυτές θα ενταθούν στο επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της προσπάθειας για αναμόρφωση του συνόλου των ελεγκτικών μηχανισμών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here