Ενταση στο κέντρο-Ανεστάλη στο παρά πέντε πλειστηριασμός α’ κατοικίας πυροπαθών- Ο Αδωνις συνέδεσε την υπόθεση, λανθασμένα, με το Μάτι!

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Σ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στο παραπέντε, γλίτωσε, τουλάχιστον προσωρινά, το σπίτι της, μια οικογένεια στον Μαραθώνα καθώς σήμερα ήταν προγραμματισμένο να βγει «στο σφυρί», παρά το δράμα που βρίσκεται πίσω απ’ την υπόθεση.

Τον Απρίλιο του 2018 το σπίτι είχε πιάσει φωτιά μαζί με το κατάστημα που διατηρούσαν στο ίδιοι κτίριο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 71χρονος πατέρας.

Ενόψει του προγραμματισμένου για σήμερα πλειστηριασμού ομάδα του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε παρέμβαση έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Μαυροκορδάτου 13, στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης σημειώθηκε μικροένταση κάποια στιγμή με τα ΜΑΤ που είχαν σταλεί για να επιβάλουν την τάξη. Ορισμένοι επιχείρησαν να περάσουν απ’ τον αστυνομικό κλοιό και να εισέλθουν στο κτίριο, με την αστυνομία να τους απωθεί.

Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο η ανακοίνωση του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος διεκδικεί την αναβολή του πλειστηριασμού, με παρέμβασή του στην Ενωση Ελληνικ΄ν Τραπεζών, αλλά την συνδέει με την πυρκαγιά στο Μάτι!!!

Προφανώς ή κάτι μπέρδεψε ο υπουργός ή επιχειρεί μια ακόμη φορά να δημαγωγήσει/

Ιδού η ανακοίνωσή του:

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα για ηλεκτρονικό πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας οικογένειας που επλήγη από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Κατόπιν παρέμβασής μου στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός σταμάτησε. Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για την άμεση ανταπόκρισή της και φυσικά την τράπεζα που ανέστειλε τον πλειστηριασμό».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here