Ενταση και ΜΑΤ στου Μαξίμου, κατά εργαζομένων στα νοσοκομεία

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Ν. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ)

Ενταση και παρέμβαση των ΜΑΤ το πρωί στου Μαξίμου, όταν εργαζόμενοι στα νοσοκομεία επιχείρησαν να διαδηλώσουν και να πλησιάσουν το πρωθυπουργικό γραφείο. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και αντιπροσωπείας της ΠΟΕΔΗΝ συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Σύμφωνα με την αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ ο κ. Βερναρδάκης τους είπε ότι «ισχύουν όσα έχουμε πει με τον περιορισμό του 1 προς 5 για τις προσλήψεις».

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία πάντως συνέχισαν με την διαμαρτυρία που είχαν προγραμματίσει και «γιόρτασαν» τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην εξουσία, κόβοντας… τούρτα που απεικόνιζε τον πρωθυπουργό ως Πινόκιο και έγραφε: «Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: Ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα».

Οι αστυνομικοί είχαν σχηματίσει φραγμό στην συμβολή των οδών Λυκείου και Στησιχόρου, στην περιοχή της Ρηγίλλης, κοντά στο Μαξίμου και απαγόρευαν για αρκετή ώρα στα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ να πλησιάσουν το γραφείο του πρωθυπουργού.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, η αστυνομική φρουρά του πρωθυπουργού ζήτησε να εξετάσει πρώτα το πανό που είχαν μαζί τους και μετά να επιτρέψει σε ομάδα δέκα ατόμων να περάσει τον φραγμό. «Ούτε στη χούντα δεν συνέβαιναν αυτά», τονίζει ο κύριος Γιαννάκος.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here