Ενταση για τους πλειστηριασμούς στο Κολωνάκι

Ένταση μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (21/03) σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να σπάσουν το κλοιό της Αστυνομίας και να ανεβούν στο συμβολαιογραφείο. Υπήρξαν σπρωξίματα και οι αστυνομικοί για να αποτρέψουν τους διαδηλωτές από το πλησιάσουν την είσοδο του γραφείου έκαναν χρήση χημικών. 

19277980

Το «Κίνημα δεν πληρώνω», η ΛΑΕ και η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσαν το «παρών» έξω από το συμβολαιογραφείο, στο οποίο σήμερα πρόκειται να πλειστηριαστούν μεταξύ άλλων δύο ακίνητα.

19277822

«Μεταξύ των εκατοντάδων πλειστηριασμών που γίνονται σήμερα, Τετάρτη 21 Μαρτίου, πραγματοποιούνται δύο πλειστηριασμοί σε συμβολαιογραφείο της οδού Σκουφά 77. Στο ίδιο συμβολαιογραφείο, υπενθυμίζουμε, βρίσκεται σε αναστολή πλειστηριασμός α’ κατοικίας για διαμέρισμα 91,9 τ.μ. (σε αναστολή και όχι ματαίωση!)», τονίζει η Λαϊκή Ενότητα σε ανακοίνωσή της.

Συνεχίζοντας η ΛΑΕ τονίζει «επειδή ο εντολοδόχος των τραπεζών, ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς, κ. Γιώργος Ρούσκας παραπληροφορεί, επισυνάπτουμε τα δημόσια έγγραφα που καταμαρτυρούν ότι οι εν λόγω δύο πλειστηριασμοί αφορούν: ημιυπόγειο (48 τ.μ.), με τιμή πρώτης προσφοράς 48.000 ευρώ, το επιτασσόμενο ποσό στις 50.000 ευρώ και τη συνολική απαίτηση στις 233.629 ευρώ και οικόπεδο 500 τ.μ., με τιμή πρώτης προσφοράς στις 30.000 ευρώ και το επιτασσόμενο ποσό στις 40.000 ευρώ».

Καταλήγοντας η ΛΑΕ προσθέτει: «Έχουμε, κ. Ρούσκα, διαφορετική αντίληψη για το δημόσιο συμφέρον. Για εμάς δημόσιο συμφέρον είναι οι ζωές και η υπεράσπιση της περιουσίας του ελληνικού λαού. Για εσάς δημόσιο συμφέρον είναι τα συμφέροντα των τραπεζών και των δανειστών. Δεν θα σας περάσει!»

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/870529/tora-entasi-kai-ximika-se-symvolaiografeio-sto-kolonaki#ixzz5AOX1NLXB

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here