Ενταση έξω από το εκθεσιακό κέντρο που θα μιλούσε ο πρωθυπουργός

 

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Kozan.gr

Ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων έγιναν έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο Δ.Μακεδονίας, όπου θα μιλούσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Εργαζόμενοι στην ΔΕΗ Κοζάνης και μέλη άλλων σωματείων που συγκεντρώθηκαν έξω από το εκθεσιακό κέντρο, εμφάνισαν ένα φέρετρο, ως συμβολική πράξη διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν στη ΔΕΗ.

Κάποιοι μάλιστα επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και προσεγγίσουν και τον χώρο του συνεδρίου, αλλά τους εμπόδισαν οι αστυνομικοί.

ΝΔ: Εισπράττει τα επίχειρα της πολιτικής του

Εισπράττει τα επίχειρα της αναξιόπιστης πολιτικής του», αναφέρει για τον πρωθυπουργό η ΝΔ σημειώνοντας πως οι εργαζόμενοι της Δ.Ε.Η., όπως και όλοι οι πολίτες, ζητούν αξιοπιστία από τον πολιτικό κόσμο.

«Γι αυτό όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τις μονάδες της Δ.Ε.Η. στο Αμύνταιο έγινε δεκτός με σεβασμό και είχε ουσιαστικό διάλογο μαζί τους για τα προβλήματα και τις λύσεις που προτείνει. Αυτό ίσχυσε και όταν οι απόψεις τους ήταν διαφορετικές», συνεχίζει η Πειραιώς και προσθέτει: «Αντιθέτως, ο  κ. Τσίπρας που έχει εξαπατήσει την κοινωνία με ψέματα, δεν γίνεται πλέον αποδεκτός ως συνομιλητής. Απομονώνεται από τους πολίτες και αντιδρά με αυταρχισμό».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here