Ένταλμα σύλληψης γνωστού εφοπλιστή για την υπόθεση δολοφονίας στη Ζάκυνθο

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος γνωστού εφοπλιστή προχώρησαν χθες βράδυ οι αρχές, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία, Διονύση Κορφιάτη, στη Ζάκυνθο, τον Ιούνιο του 2020.

Στο μεταξύ οι έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για το φόνο της 37χρονης οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα, αφού τα εντάλματα σύλληψης κατά των επτά ατόμων εκτελέστηκαν από την αρμόδια εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Ένας εκ των συλληφθέντων την ώρα που οδηγούνταν στην κλούβα της αστυνομίας φώναξε προς τους δημοσιογράφους «Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Είναι όλα κατασκευασμένα. Σύντομα θα αποδειχθεί αυτό.

Όπως θυμίζει σήμερα η «Εφ.Συν.», ο επιχειρηματίας, που δολοφονήθηκε με δεκαεννιά σφαίρες από Καλάσνικοφ τον περασμένο Μάιο, είχε καταθέσει τον Δεκέμβριο του 2020 μηνυτήρια αναφορά στην οποία κατονόμαζε οκτώ άτομα που θεωρούσε άμεσα ή έμμεσα σχετιζόμενα με την σε βάρος του προηγούμενη επίθεση.

Ανάμεσά στους οκτώ βρίσκονται ένας απότακτος αστυνομικός που αποφυλακίστηκε πρόσφατα και ένας σωματοφύλακας εφοπλιστή, που φέρεται να συμμετείχε σε ομάδα «αντιπάλου» του 54χρονου επιχειρηματία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here